Spieniona Kawa Mexi-Mocha
Spieniona Kawa Mexi-Mokka przyjmuje z grubsza 15 minut od początku do końca. Ten przepis zawiera 4 porcje z 422 kalorie, 3G białka, oraz 14g tłuszczu każdy. Za $1.35 za porcję, ten przepis okładki 8% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Przynosi ci smak domu. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz pół na pół śmietanki, mocną kawę, mielony cynamon i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz bezglutenowe i przyjazne dla fodmap dieta. Działa dobrze jako napój. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 23%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Spieniona Meksykańska Kawa Mokka, Spieniona Kawa Latte Z Ajerkoniakiem, oraz Spieniony Bita Kawa Biały Rosyjski są bardzo podobne do tego przepisu.
Instrukcje
Umieść pierwsze pięć składników w blenderze; przykryj i przetwarzaj, aż czekolada zostanie drobno posiekana.
Dodaj kawę; przykryj i przetwarzaj przez 1-2 minuty lub do rozpuszczenia czekolady.
Przełóż do małego rondla; podgrzej.
Zwróć mieszaninę do blendera; dodaj śmietanę. Przykryj i przetwarzaj, aż się spieni. Odcedź, odrzucając ciała stałe; podawać w kubkach.
W razie potrzeby udekoruj laskami cynamonu, skórką pomarańczową i bitą śmietaną.