Spicy Crab Boil BBQ Chicken with Cajun barbeque Sauce

Spicy Crab Boil BBQ Chicken with Cajun barbeque Sauce
Przepis Spicy Crab Boil BBQ Chicken z sosem Barbeque Cajun jest gotowy w około 40 minut i zdecydowanie jest super bezglutenowe i bezmleczne opcja dla miłośników kreolskiego jedzenia. Ten przepis służy 12. Jedna porcja zawiera 147 kalorii, 3G białka, oraz 1g tłuszczu. Na 41 centów za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i podnieś zieloną cebulę, kurczaki, pietruszkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 65%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Barbeque Cajun Spatchcock Chicken, Pikantny Cajun Crab Rangoon, oraz Pikantna zupa Krabowo-warzywna Cajun dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W dużym garnku, doprowadzić 1 galon wody i 1/4 szklanki zielonej cebuli do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cały Imbir, RozgniecionyCały Imbir, Rozgnieciony
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
2
Dodaj gotować kraba, wymieszać i zmniejszyć ogień do powolnego wrzenia lub gotować na wolnym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przyprawa Do Gotowania KrabówPrzyprawa Do Gotowania Krabów
3
Dodaj wszystkie kawałki kurczaka i nadal gotować na wolnym ogniu przez 8 do 10 minut. Wyłączyć ogień i pozostawić kurczaka moczyć przez 5 do 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chipsy Tortilla O Smaku LimonkiChipsy Tortilla O Smaku Limonki
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
4
Odcedzić wodę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
5
Umieść kurczaka na dużej tacy. Doprawić lekką powłoką czosnku w proszku, do smaku, natką pietruszki i wcierać w mięso.
Składniki, których będziesz potrzebować
Półksiężycowe Plasterki Ogórka AngielskiegoPółksiężycowe Plasterki Ogórka Angielskiego
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
6
Wszystkie kawałki kurczaka ułożyć na grillu. Kurczak z obfitymi porcjami sosu, powtórz w razie potrzeby. Grilluj, aż skóra kurczaka będzie chrupiąca.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chipsy Tortilla O Smaku LimonkiChipsy Tortilla O Smaku Limonki
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
7
To danie jest pyszne, jeśli masz ochotę na czerwoną paprykę i coś zimnego do picia w pobliżu. Jeśli jednak nie jesteś fanem pieprznych potraw, nie sugerowałbym tego dania na twój stół.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 żółtych Tortilli Kukurydzianych (15 Cm), Podgrzanych8 żółtych Tortilli Kukurydzianych (15 Cm), Podgrzanych
10 Szklanek Zimnej Wody, Podzielonej10 Szklanek Zimnej Wody, Podzielonej

Polecane wino: Albarino, Wino Różane, Sauvignon Blanc

Cajun świetnie komponuje się z Albarino, winem różowym i Sauvignon Blanc. Te niskie taniny, niższe wina alkoholowe będą uzupełniać ciepło w pikantnych potrawach cajun, zamiast sprawiać, że usta palą się bardziej. Forjas del Salnes Leiranan Albarino z 4.9 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 34 dolarów za butelkę.
Forjas del Salnes Leirana Albarino
Forjas del Salnes Leirana Albarino
Blady, zielonkawożółty. Jasny i Ostro skupiony na nosie, ukazujący intensywne zapachy cytryny, wiciokrzewu, chininy i minerałów, wraz z nutą imbiru w tle. Wytrawny, napięty i lekki na stopach, oferujący intensywne, mineralne smaki owoców cytrusowych i sadowniczych, które nie wykazują nadwagi. Zamyka się na pikantnej nucie, wykazując silną, kwiatową trwałość.
TrudnośćTwardy
Gotowe W40 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia41
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn