Spicy Clear Tomato Soup (Wegańskie, Bezglutenowe, Bez Orzechów, Bez Soi)

Pikantne jasne zupa pomidorowa (wegańskie, bezglutenowe, bez orzechów, wolne od soi) wymaga z grubsza 35 minut od początku do końca. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegański przepis ma 96 kalorii, 4G białka, oraz 1g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.24 za porcję. Sprawdza się jako niedroga zupa dla Jesień. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i podnieś wodę, sok z cytryny, cebulę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest dostarczany przez Go Dairy Free. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 87%, co jest świetne. Podobne przepisy to Kremowa wegańska zupa z kukurydzy i czerwonej papryki (bezglutenowa, sojowa, bez orzechów, bez ziarna, bez soli), Bezglutenowe wegańskie Brownies orzechowe i owsiane (wegańskie, bezglutenowe, bez ziarna, bez mąki, bezmleczne, bez cukru rafinowanego), oraz Pieczone Chipotle słodkie ziemniaki i cukinia placki (wegańskie, bezglutenowe) z domowej pikantnej musztardy miodowej (bezglutenowe z opcją wegańską).
Instrukcje
W garnku do zupy umieść pomidory, wodę, seler, marchew, cebulę, zielony pieprz i goździki. Doprowadzić zupę do temperatury wrzenia i zmniejszyć ogień.
Dodać sól, pieprz i cukier.Dusić, częściowo przykryte, przez 15 minut.
Zdjąć z ognia i wymieszać z sokiem z cytryny. Szczep.Popraw przyprawy w razie potrzeby.
Podawać na ciepło lub na zimno.