Spiced Pumpkin Chocolate Chip Loaf
Przyprawione dyni Chocolate Chip Bochenek może być tylko przystawka szukasz. Ten przepis służy 12. Na 60 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 394 kalorie, 5G białka, oraz 15 g tłuszczu. Udaj się do sklepu i odebrać wanilii, puree z dyni, chipsy czekoladowe, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. 188 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 35%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Dyni Chocolate Chip Bochenek, Dyni Chocolate Chip Bochenek, oraz Chocolate Chip Pumpkin Loaf dla podobnych receptur.
Instrukcje
Przesuń stojak piekarnika do pozycji środkowej i rozgrzej piekarnik do 177°. Smaruj i mąka bochenek patelni i odstawić.
W dużej misce ubić razem mąkę, sodę oczyszczoną, sól i przyprawy. Odstawić.
W średnim rondlu, brązowe masło na średnim ogniu, wirowanie patelni co jakiś czas. Gdy masło zbrązowieje, przenieś je do miski elektrycznego miksera stojącego wyposażonego w przystawkę do łopatek. Ubij razem masło i cukier, aż się połączą. Beat w jaja, jeden po drugim, skrobanie w dół boki i bicie aż w pełni włączone.
Dodaj połowę mieszanki mąki, mieszając, aby połączyć, następnie dodaj mleko i wanilię, kończąc pozostałą mąką. Beat w dyni, aż tylko połączone następnie złożyć w chipsy czekoladowe.
Łyżka ciasto do przygotowanej patelni i piec przez 60 minut lub aż ciasto tester wstawiony w środku wychodzi czysty. Schłodzić na patelni przez 15 minut, następnie odwrócić i wyjąć bochenek z patelni i zakończyć chłodzenie na stojaku z drutu.