Spiced Chai Latte Cupcakes with Cinnamon Swiss Beza Buttercream
Przepis przyprawione babeczki Chai Latte z cynamonem szwajcarski bezowy krem może zaspokoić swoje Amerykańskie pragnienie w mniej więcej 45 minut. Na 53 grosze za porcję, dostaniesz deser, który serwuje 12. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 307 kalorii, 3G białka, oraz 18g tłuszczu na porcję. 520 osób było zadowolonych, że spróbowało tego przepisu. Jeśli masz białka jaj, proszek do pieczenia, zmielony cynamon i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 23%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Czekoladowe babeczki z Truskawkowym szwajcarskim masłem bezowym, Mini babeczki czekoladowe ze szwajcarskim masłem bezowym, oraz Babeczki waniliowe Dacia z cytryną Szwajcarska Beza maślana dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 177°.
Podgrzać mleko sojowe w małym rondlu lub kuchence mikrofalowej, aż prawie się zagotuje.
Zdjąć z ognia i dodać torebki herbaty. Pozostawić na 10 minut, a następnie wyjąć torebki herbaty, wyciskając jak najwięcej mleka sojowego. Ponownie Zmierz i dodaj więcej mleka sojowego, aby uzyskać dokładnie 1 filiżankę.
Ubijamy ocet jabłkowy i odstawiamy do curdled.In dużą miskę, przesiać razem mąkę, skrobia kukurydziana, proszek do pieczenia, soda oczyszczona, sól i przyprawy.
Wlać mieszaninę mleka sojowego, wraz z olejem, cukrem i wanilią i mieszać, aż nie pozostaną duże grudki.Napełnij wkładki cupcake 1/4 szklanki ciasta (wkładki powinny być pełne 2/3) i piec przez 20-22 minut lub aż nadmuchane i złoty.
Przenieś do regału chłodzącego i pozostaw do całkowitego ostygnięcia przed lukierowaniem.Do maślanego: umieścić cukier i białka jaj w dużej żaroodpornej misce nad rondlem z gotującej się wody i ubijać stale, utrzymując mieszaninę na ogniu, aż poczuje się gorąco w dotyku, o 3 protokół. Cukier należy rozpuścić, a mieszanina będzie wyglądać jak krem z prawoślazu.
Wlać mieszaninę do miski miksera stojącego wyposażonego w mocowanie trzepaczki i ubijać na średniej prędkości, aż ostygnie i utworzy gęstą i błyszczącą bezę, około 5 minut. Przełącz do mocowania wiosła i dodaj masło, po jednej łyżce na raz, ubijając, aż będzie gładkie. Gdy wszystko masło jest w, pokonać maślany na średniej prędkości, aż jest gęsty i bardzo gładki, 6-10 minut.
Dodać wanilię i cynamon i ubijać przez kolejne 30 sekund, aż zostaną włączone.
Spread lub rury na chłodzonych babeczek.