Jedna porcja tego dania zawiera ok. 48g białka, 233g tłuszczu, oraz w sumie 3828 kalorii. Ten przepis służy 3 i kosztuje $6.67 za porcję. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Mieszanka melasy, imbiru, melasy i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 73%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Ciasto Kawowe Toffi Mocha Crunch, Toffi Crunch Coffee Sundaes, oraz Muffiny Czekoladowo-Kawowe Toffi Crunch dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Na ciasto: Rozgrzej piekarnik do 35
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
2
Masło i mąka trzy 8-in. okrągłe patelnie na ciasto.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło
Mąka Uniwersalna
3
W dużej misce z mikserem na średniej prędkości (użyj ostrza lub ubijaka obrotowego, jeśli używasz miksera stojącego), ubij masło i cukier, aż będą puszyste i jasnożółte, 4 do 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło
Cukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
4
Dodać jajka 1 na raz, bicie dobrze po każdym dodaniu i skrobanie w dół boki miski w razie potrzeby. Beat w melasie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Melasa
Jajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
5
W innej misce ubić mąkę, proszek do pieczenia, imbir, cynamon, sól i goździki. Wymieszać (lub ubić z małą prędkością) jedną trzecią mieszaniny mąki do mieszaniny masła. Wymieszaj połowę mleka, aż do wymieszania. Wymieszać w innej trzeciej mieszaniny mąki, następnie pozostałego mleka, a następnie pozostałej mąki, skrobanie w dół boki miski w razie potrzeby. Zeskrobać ciasto równo na przygotowane Patelnie i poziom rozłożenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Proszek Do Pieczenia
Cynamon
Masło
Goździki
Imbir
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Mąka Uniwersalna
Mleko
Sól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Trzepaczka
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
6
Piec ciasta, aż Drewniany szaszłyk włożony w środek warstwy wyjdzie czysty, 25 do 30 minut. Schłodzić w patelniach na stojakach przez 10 minut, następnie odwrócić ciasta na stojaki i wyjąć Patelnie. Całkowicie schłodzić przed montażem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
Szaszłyki
7
Na lukier: w dużej misce, beat masło z mikserem na niskiej prędkości, aż lekkie i puszyste. Beat w twarogu aż dobrze włączone, skrobanie w dół boki miski w razie potrzeby. Ubij cukier puder, sok z cytryny i melasę, a następnie zwiększ prędkość do średniej i ubijaj, aż nie pozostaną żadne grudki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier Puder
Serek śmietankowy
Sok Z Cytryny
Lukier
Melasa
Masło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
8
Wytnij 4 paski woskowanego papieru lub pergaminu, każdy o 4 na 12 cali. i ułóż je w kwadrat na krawędziach talerza do serwowania.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Papier Do Pieczenia
9
Ząbkowanym nożem ostrożnie pokroić warstwy ciasta na pół poziomo.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Nóż Ząbkowany
10
Na półmisek umieścić pierwszą warstwę podzieloną, ściętą bokiem w dół (wyregulować papier pergaminowy tak, aby jego brzegi były zakryte).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Papier Do Pieczenia
11
Warstwę rozprowadzić z około 1/2 szklanki lukru.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lukier
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
12
Posypać ok. 1/4 szklanki posiekanego toffi. Powtórzyć lukier i posypać kolejnymi 4 warstwami. Top pozostałą warstwą split, ale nie mróz i posypać toffi.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lukier
Toffi
13
Szczotkuj okruchy wokół boków i podstawy ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Baza
14
Łyżka 1 szklanka lukier w małej misce i mieszać w mleku, aż będzie gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lukier
Mleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
15
Rozłóż cienką warstwę lukru na wierzchu i bokach ciasta do uszczelnienia w okruchach. Przechowywać ciasto w lodówce, aż powłoka jest ustawiona, o 1 godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lukier
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
16
Rozłóż pozostały lukier na wierzchu i bokach ciasta, a następnie usuń paski papieru. Jeśli nie porcja w ciągu kilku godzin, przykryć i przechowywać w lodówce do 1 dnia(patrz UWAGI).
Składniki, których będziesz potrzebować
Lukier
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
17
Krótko przed podaniem udekorować wierzch ciasta kawałkami toffi.