Spice Cake with coffee toffi Crunch

Spice Cake with coffee toffi Crunch
Jedna porcja tego dania zawiera ok. 48g białka, 233g tłuszczu, oraz w sumie 3828 kalorii. Ten przepis służy 3 i kosztuje $6.67 za porcję. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Mieszanka melasy, imbiru, melasy i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 73%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Ciasto Kawowe Toffi Mocha Crunch, Toffi Crunch Coffee Sundaes, oraz Muffiny Czekoladowo-Kawowe Toffi Crunch dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Na ciasto: Rozgrzej piekarnik do 35
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Masło i mąka trzy 8-in. okrągłe patelnie na ciasto.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
3
W dużej misce z mikserem na średniej prędkości (użyj ostrza lub ubijaka obrotowego, jeśli używasz miksera stojącego), ubij masło i cukier, aż będą puszyste i jasnożółte, 4 do 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
4
Dodać jajka 1 na raz, bicie dobrze po każdym dodaniu i skrobanie w dół boki miski w razie potrzeby. Beat w melasie.
Składniki, których będziesz potrzebować
MelasaMelasa
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
5
W innej misce ubić mąkę, proszek do pieczenia, imbir, cynamon, sól i goździki. Wymieszać (lub ubić z małą prędkością) jedną trzecią mieszaniny mąki do mieszaniny masła. Wymieszaj połowę mleka, aż do wymieszania. Wymieszać w innej trzeciej mieszaniny mąki, następnie pozostałego mleka, a następnie pozostałej mąki, skrobanie w dół boki miski w razie potrzeby. Zeskrobać ciasto równo na przygotowane Patelnie i poziom rozłożenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Proszek Do PieczeniaProszek Do Pieczenia
CynamonCynamon
MasłoMasło
GoździkiGoździki
ImbirImbir
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
MlekoMleko
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
6
Piec ciasta, aż Drewniany szaszłyk włożony w środek warstwy wyjdzie czysty, 25 do 30 minut. Schłodzić w patelniach na stojakach przez 10 minut, następnie odwrócić ciasta na stojaki i wyjąć Patelnie. Całkowicie schłodzić przed montażem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
SzaszłykiSzaszłyki
7
Na lukier: w dużej misce, beat masło z mikserem na niskiej prędkości, aż lekkie i puszyste. Beat w twarogu aż dobrze włączone, skrobanie w dół boki miski w razie potrzeby. Ubij cukier puder, sok z cytryny i melasę, a następnie zwiększ prędkość do średniej i ubijaj, aż nie pozostaną żadne grudki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier PuderCukier Puder
Serek śmietankowySerek śmietankowy
Sok Z CytrynySok Z Cytryny
LukierLukier
MelasaMelasa
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
8
Wytnij 4 paski woskowanego papieru lub pergaminu, każdy o 4 na 12 cali. i ułóż je w kwadrat na krawędziach talerza do serwowania.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Papier Do PieczeniaPapier Do Pieczenia
9
Ząbkowanym nożem ostrożnie pokroić warstwy ciasta na pół poziomo.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Nóż ZąbkowanyNóż Ząbkowany
10
Na półmisek umieścić pierwszą warstwę podzieloną, ściętą bokiem w dół (wyregulować papier pergaminowy tak, aby jego brzegi były zakryte).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Papier Do PieczeniaPapier Do Pieczenia
11
Warstwę rozprowadzić z około 1/2 szklanki lukru.
Składniki, których będziesz potrzebować
LukierLukier
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
12
Posypać ok. 1/4 szklanki posiekanego toffi. Powtórzyć lukier i posypać kolejnymi 4 warstwami. Top pozostałą warstwą split, ale nie mróz i posypać toffi.
Składniki, których będziesz potrzebować
LukierLukier
ToffiToffi
13
Szczotkuj okruchy wokół boków i podstawy ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
BazaBaza
14
Łyżka 1 szklanka lukier w małej misce i mieszać w mleku, aż będzie gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
LukierLukier
MlekoMleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
15
Rozłóż cienką warstwę lukru na wierzchu i bokach ciasta do uszczelnienia w okruchach. Przechowywać ciasto w lodówce, aż powłoka jest ustawiona, o 1 godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
LukierLukier
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
16
Rozłóż pozostały lukier na wierzchu i bokach ciasta, a następnie usuń paski papieru. Jeśli nie porcja w ciągu kilku godzin, przykryć i przechowywać w lodówce do 1 dnia(patrz UWAGI).
Składniki, których będziesz potrzebować
LukierLukier
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
17
Krótko przed podaniem udekorować wierzch ciasta kawałkami toffi.
Składniki, których będziesz potrzebować
ToffiToffi
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje3
Ocena Zdrowia46
Magazyn