Spareribs w stylu toskańskim z glazurą balsamiczną
Spareribs w stylu toskańskim z glazurą balsamiczną to jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny danie główne. Na 4,03 zł za porcję, ten przepis okładki 38% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 1254 kalorii, 77g białka, oraz 101 g tłuszczu. Ten przepis służy 6. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odebrać paprykę, pieprz, szałwia, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 godziny i 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 72%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Grillowane żeberka z polewą Cherry Cola, Grillowane żeberka z polewą Cherry Cola, oraz Słodko-kwaśne żeberka balsamiczne szkliwione.
Instrukcje
W małej misce, połączyć oliwę z oliwek, rozmaryn, sól koszerna, koper włoski, czarny pieprz, szałwia, tymianek, papryka, kruszony czerwony pieprz, kolendra i ziele angielskie. Pocierać pastę przypraw na całym żeberka i odstawić w temperaturze pokojowej na 2 godziny lub przechowywać w lodówce na noc.
Ułóż żeberka na dużej, obramowanej blasze do pieczenia lub patelni, mięsisty bok do góry. Żeberka pieczemy przez 2 godziny lub do miękkości.
Pędzel mięsisty stronie żeber z octem balsamicznym i broil 6 cali od ciepła, aż rumiane, o 2 protokół.
Odstawić na 5 minut, a następnie pokroić między żebra i podawać.