Spaghettini alla Chitarra z Bottargą

Spaghettini alla Chitarra z Bottargą
Spaghettini alla Chitarra z Bottarganem to bezmleczne przepis z 4 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 21g białka, 23G tłuszczu, oraz w sumie 743 kalorie. Na 2,76 zł za porcję, ten przepis okładki 36% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to danie główne. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Jeśli masz marchewkę, cebulę, pomidory i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Ogólnie ten przepis zarabia doskonały spoonacular wynik 90%. Spróbuj Spaghetti Alla Chitarra Con Pomodoro, Spaghetti alla Chitarra z jagnięciną i słodką papryką RagÃ1, oraz Makaron z wiosennymi warzywami (spaghetti Alla Chitarra Con Verdure dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Doprowadzić 6 ćwiartek wody do wrzenia i dodać 2 łyżki soli.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Szklanki Nektaru Gruszkowego3 Szklanki Nektaru Gruszkowego
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
2
W zimnej 12 do 14-calowej patelni saute, połączyć oliwę z oliwek, chile, i czosnek i powoli pocić na średnim ogniu, aż czosnek jest miękki, o 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
Mrożone Wegetariańskie Kruszone MięsoMrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
1 Szklanka Posiekanego Czosnku1 Szklanka Posiekanego Czosnku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
3
Dodać suszone na słońcu pomidory, pietruszkę, sos pomidorowy i 1 szklankę płynu do gotowania makaronu i doprowadzić do gotowania na wolnym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Suszone Pomidory Ze SłoikaSuszone Pomidory Ze Słoika
1 Duża Słodka Cebula, Grubo Posiekana1 Duża Słodka Cebula, Grubo Posiekana
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
4
Ugotować makaron zgodnie ze wskazówkami opakowania, do miękkości jeszcze al dente, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
5
Odcedzić makaron i dodać go do mieszanki pomidorowej. Wrzucić na dużym ogniu przez 1 minutę. Makaron podzielić równomiernie pomiędzy 4 rozgrzane miseczki. Bottarga zetrzeć na każdej misce jak kurz z serem, posypać bułką tartą i od razu podawać z posypką płatków chili i skropić oliwą z oliwek.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smakuświeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smaku
Cebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmCebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
BottargaBottarga
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Winegret Z WermutuWinegret Z Wermutu
6
W rondlu 3-quart rozgrzać oliwę na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
8 Tabliczek Mlecznej Czekolady Bez Orzechów (po 1,55 Uncji Każda)8 Tabliczek Mlecznej Czekolady Bez Orzechów (po 1,55 Uncji Każda)
7
Dodaj cebulę i czosnek i gotować, aż miękkie i światło złoty brąz, o 8 do 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mrożone Wegetariańskie Kruszone MięsoMrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
2 Saszetki Goya Sazon Z Kolendrą I Annatto2 Saszetki Goya Sazon Z Kolendrą I Annatto
8
Dodać tymianek i marchewkę i gotować 5 minut więcej, aż marchewka jest dość miękka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
9
Dodaj pomidory i sok i doprowadzić do wrzenia, często mieszając. Obniżyć ogień i gotować na wolnym ogniu przez 30 minut, aż tak grube jak gorące płatki. Doprawić solą i podawać. Ten sos utrzymuje 1 tydzień w lodówce lub do 6 miesięcy w zamrażarce.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
Białe Czekoladowe Loki Do PieczeniaBiałe Czekoladowe Loki Do Pieczenia
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
TrudnośćTwardy
Gotowe W40 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia83
Magazyn