Spaghetti Z Tuńczykiem Z Fasolą Fava

Spaghetti z tuńczykiem z fasolą Fava może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 816 kalorii, 52g białka, oraz 34g tłuszczu. Na $2.59 za porcję, ten przepis okładki 41% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 20 minut. Mieszanka czosnku, kostka bulionu warzywnego, tuńczyk i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby wykorzystać oliwę z oliwek z pierwszego tłoczenia, możesz śledzić to danie główne z Brzoskwinia Crisp: zdrowy Crisp na śniadanie jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za pescatarian dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 85%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Francuski W Mgnieniu Oka: Spaghetti Z Pistacjowym Pistou, Fasola Fava, Tagine fasoli Fava, fasoli szparagowej i karczochów serca, oraz Karmelizowana Cebula I Fasola Fava (Bób) dla podobnych receptur.
Instrukcje
Podsmażyć cebulę i dodać czosnek, gdy cebula będzie przezroczysta.
Dodaj pomidory i przecier pomidorowy
Dodać zioła i przyprawy.Zmiażdżyć kostkę bulionu i dodać do sosu.Smak do przypraw i dodać cukier.Gotować na średnim ogniu, aż sos zacznie gęstnieć.
Dodaj tuńczyka i bób.Gotuj na średnim ogniu tak długo, jak długo trwa gotowanie spaghetti, w ten sposób pozwalasz bób wchłonąć smaki.Spaghetti zagotować i dodać do sosu.
Dodać posiekane oliwki i na bardzo małym ogniu włączyć sos do makaronu, aż każdy wątek jest dobrze pokryte.
Podawać z parmezanem i cieszyć się!