Spaghetti z sosem Scallion

Spaghetti z sosem Scallion
Spaghetti z sosem Scallion może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 443 kalorie, 14g białka, oraz 15 g tłuszczu każdy. Na 98 centów za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i odbierz szalotki, oliwę z oliwek, parmigiano-reggiano i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać skórkę cytrynową, możesz podążać za tym daniem głównym z Pomarańczowe ciasteczka Marmoladowe z lukrem skórki pomarańczowej jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 78%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Sos Sojowy Imbirowo-Scallion, Imbirowy SOS Scallion, oraz Kolacja: Spaghetti alla Boscaiola (Spaghetti z sosem pomidorowym i pieczarkami) dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Gotować spaghetti w garnku 6-do 8-quart wrzącej osolonej wody, aż al dente.
Składniki, których będziesz potrzebować
SpaghettiSpaghetti
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
2
Podczas gdy makaron gotuje, podgrzać 3 łyżki oliwy z oliwek w 12-calowej patelni ciężkiej na umiarkowanym ogniu do gorąca, ale nie palenie, następnie gotować szalotki i czosnek, mieszając od czasu do czasu, aż szalotki są zmiękczone i czosnek zaczyna się złocisty, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
Zielona CebulaZielona Cebula
CzosnekCzosnek
MakaronyMakarony
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
3
Mieszankę z cebulką przełożyć do blendera i dodać skórkę, sól, pieprz, pozostałą oliwę z oliwek i 1/2 szklanki wody do gotowania makaronu, następnie przecier do uzyskania gładkiej konsystencji. (Należy zachować ostrożność podczas mieszania gorących płynów.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
Zielona CebulaZielona Cebula
PieprzPieprz
MakaronyMakarony
WodaWoda
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
4
Makaron odcedzić w durszlaku i wrócić do garnka.
Składniki, których będziesz potrzebować
MakaronyMakarony
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
DurszlakDurszlak
GarnekGarnek
5
Wrzucić makaron z purée scallion, ser, i sól i pieprz do smaku na umiarkowanym ogniu, aż makaron jest dobrze pokryte.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Zielona CebulaZielona Cebula
SerSer
MakaronyMakarony
TrudnośćŚredni
Gotowe W35 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia40
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn