Spaghetti z sosem Scallion
Spaghetti z sosem Scallion może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 443 kalorie, 14g białka, oraz 15 g tłuszczu każdy. Na 98 centów za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i odbierz szalotki, oliwę z oliwek, parmigiano-reggiano i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać skórkę cytrynową, możesz podążać za tym daniem głównym z Pomarańczowe ciasteczka Marmoladowe z lukrem skórki pomarańczowej jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 78%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Sos Sojowy Imbirowo-Scallion, Imbirowy SOS Scallion, oraz Kolacja: Spaghetti alla Boscaiola (Spaghetti z sosem pomidorowym i pieczarkami) dla podobnych receptur.
Instrukcje
Gotować spaghetti w garnku 6-do 8-quart wrzącej osolonej wody, aż al dente.
Podczas gdy makaron gotuje, podgrzać 3 łyżki oliwy z oliwek w 12-calowej patelni ciężkiej na umiarkowanym ogniu do gorąca, ale nie palenie, następnie gotować szalotki i czosnek, mieszając od czasu do czasu, aż szalotki są zmiękczone i czosnek zaczyna się złocisty, o 5 protokół.
Mieszankę z cebulką przełożyć do blendera i dodać skórkę, sól, pieprz, pozostałą oliwę z oliwek i 1/2 szklanki wody do gotowania makaronu, następnie przecier do uzyskania gładkiej konsystencji. (Należy zachować ostrożność podczas mieszania gorących płynów.)
Makaron odcedzić w durszlaku i wrócić do garnka.
Wrzucić makaron z purée scallion, ser, i sól i pieprz do smaku na umiarkowanym ogniu, aż makaron jest dobrze pokryte.