Spaghetti z sosem pomidorowo-kiełbasianym
Spaghetti z sosem pomidorowo-kiełbasianym to danie główne, które serwuje 16. Za $1.08 za porcję, ten przepis okładki 17% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera około 15g białka, 10g tłuszczu i w sumie 400 kalorii. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i podnieś sok pomidorowy, cukier, wino burgundzkie i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz bez nabiału dieta. Jest dostarczany przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 3 godziny i 45 minut. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia solidny wynik spoonacular 45%. Spróbuj Spaghetti z kiełbasą i prostym sosem pomidorowym, Spaghetti z kiełbasą i prostym sosem pomidorowym, oraz Pieczona dynia Spaghetti z sosem Kiełbasowo-pomidorowym dla podobnych przepisów.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Gotuj kiełbasę przez 30 minut.
Pokrój na kawałki wielkości kęsa i odłóż na bok.
W holenderskim piekarniku podsmaż cebulę i grzyby na oliwie z oliwek do miękkości.
Wyjmij łyżką cedzakową i odłóż na bok. Wymieszaj w holenderskim piekarniku: koncentrat pomidorowy, sok pomidorowy, włoskie pomidory i wino. Mieszaj, aż będzie gładka.
Dodaj oregano, bazylię, pietruszkę, czosnek, sól czosnkową i cukier. Zwróć kiełbasę i cebulę i grzyby saute do sosu. Doprowadzić do wrzenia. Zmniejsz ogień i gotuj na wolnym ogniu przez co najmniej 3 godziny. Przykryj garnek, jeśli sos stanie się zbyt gęsty.
Gotuj makaron zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu.
Podawaj sos na makaronie.