Spaghetti z pomidorów wiśniowych z prażonymi orzeszkami piniowymi
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki,więc daj spaghetti z pomidorów wiśniowych z tostami z orzeszków piniowych. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 11g białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 371 kalorii. Ten wegański przepis służy 4 i kosztuje 1,77 zł za porcję. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odbierz chleb kanapkowy, oliwę z oliwek, spaghetti i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 63%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Spaghetti ze szpinakiem, parmezanem i prażonymi orzeszkami piniowymi, Spaghetti Squash z warzywami balsamicznymi i prażonymi orzeszkami piniowymi, oraz Makaron ze świeżymi pomidorami i bazylią z prażonymi orzeszkami piniowymi dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść chleb w robocie kuchennym; pulsuj 10 razy lub aż grube okruchy odmierzają 1 szklankę.
Dodaj 1 1/2 łyżeczki oleju i 1/2 łyżeczki czosnku w proszku; impuls do połączenia.
Podgrzać dużą patelnię nonstick na średnim ogniu.
Dodaj mieszaninę bułki tartej na patelnię; gotować 2 protokół lub aż lekko tosty.
Zdjąć z patelni; odstawić.
Na patelni rozgrzać 1 łyżeczkę oleju.
Dodaj pomidory na patelnię; gotuj przez 3 minuty lub aż pomidory zaczną się marszczyć.
Posypać pozostałą 1/2 łyżeczki czosnku w proszku i czosnku; gotować 30 sekund. Pokrycie; zmniejszyć ciepło do niskiego poziomu.
Makaron ugotować zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu, pomijając sól i tłuszcz.
Dodaj makaron, pozostałe 2 łyżeczki oleju, bazylii, orzechów pinii, sól i pieprz do mieszaniny pomidorów, mieszając, aby połączyć. Makaron wrzucić z bułką tartą; podawać od razu.