Spaghetti z podsmażoną cebulą, fetą i ziołami

Spaghetti z podsmażoną cebulą, fetą i ziołami
Spaghetti z podsmażoną cebulą, Fetanem i ziołami może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 395 kalorii, 16G białka, oraz 9g tłuszczu na porcję. Ten przepis serwuje 6 i kosztuje 2,3 USD za porcję. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Mieszanka spaghetti, majeranek, oliwa z oliwek meyer lemon i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 57%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Śródziemnomorskie Spaghetti Squash smażone z warzywami i fetą, Smażony kurczak z warzywami i ziołami, oraz Cukinia smażona z czosnkiem i ziołami podobnych receptur.

Instrukcje

1
Doprowadzić duży garnek osolonej wody do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do DekoracjiŚwieże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
2
Dodać spaghetti i gotować do miękkości, ale nadal jędrne do kęsa, mieszając od czasu do czasu, około 8 minut
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Liście Mięty, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do DekoracjiŚwieże Liście Mięty, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
3
Odcedzić, rezerwując 1 szklankę płynu do gotowania.
4
W międzyczasie podgrzej 2 łyżki oleju na dużej patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)
5
Dodać cebulę i smażyć aż do miękkości i zaczyna brązowieć, około 15 minut dodając sól i pieprz, do smaku. Wymieszać z majerankiem i podsmażyć do pachnącego, około 1 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
MajeranekMajeranek
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
6
Dodać ugotowany makaron i pozostałe 2 łyżki oleju i wrzucić z wystarczającą ilością płynu do gotowania, 1/4 szklanki na raz, aby zwilżyć. Wrzuć z serem feta. Makaron doprawić solą i pieprzem, do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem
Mieszane Liście Sałat, Umyte I OdwirowaneMieszane Liście Sałat, Umyte I Odwirowane
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
7
Przełożyć do miski i podawać.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
TrudnośćŚredni
Gotowe W35 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia15
Magazyn