Spaghetti z podsmażoną cebulą, fetą i ziołami

Spaghetti z podsmażoną cebulą, fetą i ziołami
Spaghetti z podsmażoną cebulą, Fetanem i ziołami może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 395 kalorii, 16G białka, oraz 9g tłuszczu na porcję. Ten przepis serwuje 6 i kosztuje 2,3 USD za porcję. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Mieszanka spaghetti, majeranek, oliwa z oliwek meyer lemon i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 57%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Śródziemnomorskie Spaghetti Squash smażone z warzywami i fetą, Smażony kurczak z warzywami i ziołami, oraz Cukinia smażona z czosnkiem i ziołami podobnych receptur.

Instrukcje

1
Doprowadzić duży garnek osolonej wody do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
2
Dodać spaghetti i gotować do miękkości, ale nadal jędrne do kęsa, mieszając od czasu do czasu, około 8 minut
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Liście Mięty, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do DekoracjiŚwieże Liście Mięty, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
3
Odcedzić, rezerwując 1 szklankę płynu do gotowania.
4
W międzyczasie podgrzej 2 łyżki oleju na dużej patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
5
Dodać cebulę i smażyć aż do miękkości i zaczyna brązowieć, około 15 minut dodając sól i pieprz, do smaku. Wymieszać z majerankiem i podsmażyć do pachnącego, około 1 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
MajeranekMajeranek
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
6
Dodać ugotowany makaron i pozostałe 2 łyżki oleju i wrzucić z wystarczającą ilością płynu do gotowania, 1/4 szklanki na raz, aby zwilżyć. Wrzuć z serem feta. Makaron doprawić solą i pieprzem, do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
Mieszane Liście Sałat, Umyte I OdwirowaneMieszane Liście Sałat, Umyte I Odwirowane
Cienki-Cienki-
7
Przełożyć do miski i podawać.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
TrudnośćŚredni
Gotowe W35 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia15
Magazyn