Spaghetti z miętowo-czosnkowym sosem pomidorowym
Need a danie główne Wegetariańskie? Spaghetti z miętowo-czosnkowym sosem pomidorowym może być spektakularnym przepisem do wypróbowania. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 446 kalorii, 16G białka, oraz 7G tłuszczu. Na 1,73 zł za porcję, ten przepis okładki 24% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Przynosi wam to moje przepisy. Udaj się do sklepu i odbierz cukier, pomidory śliwkowe, oliwę z oliwek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 84%. Ten wynik jest super. Spróbuj Spaghetti z sosem czosnkowo-pomidorowym, Kotlety Jagnięce Z Sosem Miętowym, Pomidorowym I Czosnkowym, oraz Spaghetti Scarpetta ze świeżym sosem pomidorowym i olejem bazyliowym czosnkowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Spaghetti gotować zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu, pomijając sól i olej.
Podsmaż czosnek w gorącym oleju na dużej patelni na średnim ogniu 1 minutę.
Dodać pomidory i gotować, mieszając od czasu do czasu, 12 do 15 minut lub aż sos jest zagęszczony i grube.
Wyjąć z ognia i wymieszać z cukrem, solą i pieprzem.
Dodaj gotowane spaghetti i miętę do sosu na patelni, podrzucając do płaszcza.