Spaghetti z Miecznikiem i ostrą papryką
Spaghetti z Miecznikiem i ostrą papryką wymaga z grubsza 45 minut od początku do końca. Na 4,15 zł za porcję, dostajesz danie główne, które serwuje 4. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny i pescatariański przepis ma 832 kalorie, 39g białka, oraz 31 g tłuszczu na porcję. Mieszanka wina, czosnku, oliwy z oliwek z pierwszego tłoczenia i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Ten przepis od Foodnetwork ma 1 fanów. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 78%, co jest solidne. Spróbuj Spaghetti Aglio, Olio E Peperoncino (Spaghetti Z Czosnkiem, Oliwą Z Oliwek I Papryką Chili), Spaghetti ze słodką papryką - - - Spaghetti con Sugo di Peperoni, oraz Spaghetti z kurczakiem i papryką dla podobnych receptur.
Instrukcje
Miecznik doprawiamy solą morską i świeżo zmielonym czarnym pieprzem. Doprowadzić 6 ćwiartek wody do wrzenia i dodać 2 łyżki soli. W 12 do 14-calowej patelni saute, rozgrzać oliwę z oliwek, czosnek i jalapenos i gotować, aż zmiękną, ale nie rumiane, o 5 do 6 protokół.
Dodać pomidory, białe wino i miecznik i gotować na wolnym ogniu 5 do 6 minut, aż miecznik jest po prostu gotowane.
Dodać liście mięty i wymieszać.
Zdjąć z ognia. Makaron gotować zgodnie z instrukcją na opakowaniu, aż tylko al dente i odcedzić.
Na patelnię z miecznikiem wlać gorący makaron i wymieszać.
Wlać do ciepłego naczynia, posypać koprem i podawać.