Spaghetti z małżami, cebulą Cipollini, czosnkiem i Colatura di Alici

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj Spaghetti z małżami, cebulą Cipollini, czosnkiem i Colatura di Alici. Ten przepis służy 4. Na 3,66 zł za porcję, ten przepis okładki 33% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten pescatariański przepis ma 1058 kalorii, 36g białka, oraz 6G tłuszczu na porcję. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz pietruszkę, spaghetti, colatura di alici i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby wykorzystać wytrawne białe wino, można śledzić to danie główne z Białe Wino Mrożony Jogurt jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 69%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Spaghetti z małżami i czosnkiem, Pieczona Cebula Cipollini, oraz Cebula Cipollini Smażona dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużym garnku zagotuj 6 ćwiartek osolonej wody.
Dodaj spaghetti, dobrze mieszając na początku, aby zapobiec sklejaniu się. Gotować do al dente, o 8 protokół.
Rozgrzać oliwę z oliwek i masło na dużej patelni saute. Gdy gorące, dodać szalotki i czosnek i saute aż miękkie i półprzezroczyste, o 3 do 4 protokół.
Dodaj małże, cebulę cipolline, pieczone ząbki czosnku i wino. Przykryć i gotować na wolnym ogniu przez 6 do 8 minut lub do momentu otwarcia Małży.
Dodać 2 łyżki posiekanej pietruszki, pieprz cayenne i Colatura di Alici.
Makaron odcedzić w durszlaku.
Umieścić makaron na patelni saute z małż i dokładnie wymieszać. Dostosuj przyprawy przyprawowe.
Wlać makaron do dużej miski.
Posypać skórką z cytryny, dużą ilością czarnego pieprzu i udekorować pozostałą pietruszką.