Spaghetti z klopsikami z indyka
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj Spaghetti z klopsikami z indyka. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.99 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 29g białka, 26g tłuszczu, oraz w sumie 511 kalorii. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz pomidory w puszkach, sól i pieprz, olej roślinny i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 5 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 61%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Spaghetti z klopsikami z indyka, Spaghetti Z Klopsikami Z Indyka, oraz Spaghetti z klopsikami z indyka dla podobnych receptur.
Instrukcje
Klopsiki: rozgrzej olej roślinny na średnim ogniu.
W średniej misce namoczyć rozdarty biały chleb z mlekiem.
Niech namoczyć na 1minute następnie usunąć chleb i wycisnąć nadmiar mleka.
W innej misce dodaj mielonego indyka, kiełbasę z indyka, parmezan, pietruszkę, czosnek oraz sól i pieprz.
Dodać mleko namoczony chleb i delikatnie wymieszać wszystkie składniki. Uformuj mieszaninę mięsa na 1 1/2-calowe klopsiki.
W dużej ciężkiej patelni, dodać klopsiki i gotować, aż złoty kolor brązowy ze wszystkich stron.
Wyjmij klopsiki na talerz wyłożony papierowym ręcznikiem. Powtarzaj partiami, aż nie będzie żadnych pozostałych klopsików.
Do gotowanego sosu dodać klopsiki, dodać sól i pieprz, do smaku. Gotować przez 10 minut.
Rozgrzać oliwę z oliwek w dużym rondlu o ciężkim dnie.
Dodać płatki czosnku i czerwonej papryki i gotować, aż pachną.
Dodaj pokruszone pomidory i gotuj na wolnym ogniu przez 15 minut.
Dodać suszoną bazylię, cukier, sól i pieprz.
Wrzucić spaghetti i sos z klopsikami w dużej misce. Top z tartym parmezanem.