Spaghetti z czosnkiem i zielenią

Spaghetti z czosnkiem i zielenią
Spaghetti czosnkowo-zielone to Wegetariańskie danie główne. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 16G białka, 21 g tłuszczu, oraz w sumie 558 kalorii. Na $2.8 za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 37 minut. Ten przepis od Foodnetwork ma 3 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz spaghetti, rozdarte zimowe warzywa, sól koszerną i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 86%. Ten wynik jest super. Spróbuj Spaghetti Czosnkowo-Olejowe Z Zieleniną, Spaghetti Aglio, Olio E Peperoncino (Spaghetti Z Czosnkiem, Oliwą Z Oliwek I Papryką Chili), oraz Spaghetti z czosnkiem, cebulą i pancettą: Spaghetti alla Gricia dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Doprowadzić duży garnek osolonej wody do wrzenia. Tymczasem, gotować czosnek w oliwie z oliwek na dużej patelni na średnim ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż złoty kolor i chrupiące, o 3 protokół. (Uważaj, aby nie przesadzić czosnek lub będzie gorzki smak.) Za pomocą łyżki szczelinowej przenieść wióry czosnku do wyłożonej papierowym ręcznikiem talerza.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów
1 Pomarańcza, Skórka1 Pomarańcza, Skórka
Bijol (kubańska Mieszanka Przypraw)Bijol (kubańska Mieszanka Przypraw)
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
2
Wlać wszystko, ale 2 łyżki oleju do małej miseczki, aby użyć jako dip do chrupiącego chleba, w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chrupiący ChlebChrupiący Chleb
świeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączoneświeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączone
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
3
Dodać cebulę i płatki czerwonej papryki do oleju na patelni; gotować, mieszając, aż cebula są jasnobrązowe, o 10 protokół. Doprawić 1 1/2 łyżeczki soli koszernej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z Oliwek Plus 3 Do 4 łyżek StołowychOliwa Z Oliwek Plus 3 Do 4 łyżek Stołowych
Rude Ziemniaki, Około 6 Uncji KażdyRude Ziemniaki, Około 6 Uncji Każdy
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
4
Gdy cebula są prawie gotowe, dodać zieleninę do wrzącej wody i gotować, odkryte, aż po prostu miękkie, o 2 protokół. Używając szczypiec, Usuń zielenie, wytrząsając nadmiar wody; dodaj je do patelni z cebulą (Ustaw garnek z wodą na bok). Gotować, mieszając od czasu do czasu, do miękkości, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZieloniZieloni
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
4 Uncje Wysokiej Jakości Sera Dojrzewającego Z Mleka Krowiego, Takiego Jak Beecher's Flagship Cheese, Posiekanego4 Uncje Wysokiej Jakości Sera Dojrzewającego Z Mleka Krowiego, Takiego Jak Beecher's Flagship Cheese, Posiekanego
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
5
Zagotować gotującą wodę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
6
Dodaj spaghetti i gotować, aż al dente, 8 do 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
SpaghettiSpaghetti
7
Wyjąć i zarezerwować około 1 szklanki wody do gotowania; spuścić makaron i przenieść do miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
8
Dodać ser i wrzucić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos żurawinowy, Do PodaniaSos żurawinowy, Do Podania
9
Dodaj zielenie i niektóre z zarezerwowanych wody makaronu i wrzucić, dodając więcej wody w razie potrzeby, aby makaron z grudki. Top z chipsami czosnkowymi.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
1 Pomarańcza, Skórka1 Pomarańcza, Skórka
ZieloniZieloni
Bijol (kubańska Mieszanka Przypraw)Bijol (kubańska Mieszanka Przypraw)
1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame
10
Zdjęcia Antonis Achilleos
TrudnośćŚredni
Gotowe W37 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia44
Magazyn