Spaghetti z czosnkiem

Spaghetti z czosnkiem
Spaghetti z czosnkiem może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.7 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 26g białka, 29g tłuszczu, oraz w sumie 728 kalorii. Mieszanka płatków pieprzu, oliwa z oliwek, sól i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Kilka osób przygotowało ten przepis, a 33 stwierdziłoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 93%. Ten wynik jest super. Podobne przepisy to Spaghetti Aglio, Olio E Peperoncino (Spaghetti Z Czosnkiem, Oliwą Z Oliwek I Papryką Chili), Spaghetti z czosnkiem, cebulą i pancettą: Spaghetti alla Gricia, oraz Spaghetti spaghetti z masłem czosnkowym.

Instrukcje

1
Czosnek obrać bez kruszenia goździków i cienko pokroić wzdłuż tak równomiernie, jak to możliwe (powinieneś mieć około 1 szklanki; w razie potrzeby obrać i pokroić więcej). Czosnek gotować w 4 łyżki (1/4 szklanki) oleju w 12-calowej patelni nonstick na umiarkowanie małym ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż tylko złoty, 7 do 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
2
Czosnek przełożyć łyżką szczelinową do miski. (Czosnek będzie chrupiący, gdy ostygnie.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
3
Dodać płatki papryki na patelni i gotować, mieszając, 1 minutę, a następnie usunąć patelnię z ognia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Posiekanego Czosnku1 Szklanka Posiekanego Czosnku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
4
W międzyczasie, gotować spaghetti w garnku 6-do 8-quart wrzącej aż al dente. Rezerwa 1 szklanka wody do gotowania, a następnie spaghetti odsączyć w durszlaku. Wymieszać skórkę i sól do oleju na patelni, a następnie dodać spaghetti, pietruszka, i 1/2 Puchar zastrzeżone wody do gotowania. Wrzucić na umiarkowanie wysokim ogniu, aż dobrze połączone, 30 sekund do 1 minuty, dodając wystarczającą ilość zarezerwowanej wody do gotowania, aby utrzymać wilgotne spaghetti.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Liście Mięty, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do DekoracjiŚwieże Liście Mięty, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Złote Ziemniaki Z Yukonu, Umyte I Pokrojone W 3/4-calową Kostkę4 Złote Ziemniaki Z Yukonu, Umyte I Pokrojone W 3/4-calową Kostkę
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
5
Dodać połowę czosnku i wrzucić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
6
Wyjąć z ognia i wrzucić makaron z pozostałym 1 1/2 łyżki oleju i soli i pieprzu do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
Cienki-Cienki-
7
Przełożyć do miski i posypać pozostałym czosnkiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h
Porcje4
Ocena Zdrowia39
Magazyn