Spaghetti z brokułami Aglio Olio
Spaghetti z brokułami Aglio Olio może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 410 kalorii, 14g białka, oraz 18g tłuszczu. Na 80 centów za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odbierz oliwę z oliwek, sok z cytryny, płatki pieprzu i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 86%. Ten wynik jest świetny. Podobne przepisy to Spaghetti Aglio, Olio E Peperoncino (Spaghetti Z Czosnkiem, Oliwą Z Oliwek I Papryką Chili), Spaghetti Aglio e Olio, oraz Spaghetti Aglio e Olio.
Instrukcje
Dodać różyczki brokuły do dużego garnka wrzącej, osolonej wody i gotować aż al dente, 3 do 4 protokół. Przygotuj miskę z lodowatą wodą.
Usuń różyczki z garnka, rezerwując wodę do gotowania. Zatrzymaj proces gotowania, szokując je w lodowatej wodzie.
Dodaj spaghetti w tym samym garnku z wodą. Gotować do al dente, o 8 protokół.
Tymczasem, dodać olej, pokrojone łodygi brokułów, płatki czerwonej papryki i czosnek na dużej patelni na średnim ogniu i posypać solą. Gotować, aż czosnek jest lekko tosty i pachnące, o 8 protokół.
Dodaj różyczki, wrzucić do herbu i ciepłe przez.
Spuścić makaron w durszlaku ustawić w zlewie, i dodać makaron na patelni. Zwiększ ciepło do średniej-wysokiej. Wrzucić składniki i dostosować przyprawy w razie potrzeby.
Makaron przełożyć do dużej miski. Wycisnąć sok z cytryny na wierzch i posypać Parmigiano-Reggiano.