Spaghetti z boczkiem i grzybami
Spaghetti z boczkiem i pieczarkami może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 658 kalorii, 23G białka, oraz 32G tłuszczu. Ten przepis służy 6. Na 2,25 zł za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Udaj się do sklepu i podnieś boczek, pieczarki, cebulę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 56 osób uznało ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 70%, to danie jest dobre. Podobne przepisy to Kremowe Spaghetti Z Pieczarkami I Boczkiem, Spaghetti z kremowym sosem boczkowo-pieczarkowym, oraz Spaghetti Z Grzybami.
Instrukcje
Napełnij duży garnek lekko osoloną wodą i doprowadz do wrzenia na dużym ogniu. Gdy woda się zagotuje, wymieszaj spaghetti i wróć do wrzenia. Gotować makaron odkryte, mieszając od czasu do czasu, aż makaron jest gotowane przez, ale nadal jest twardy do ugryzienia, o 12 protokół.
Dobrze spuścić w durszlaku ustawionym w zlewie.
Podczas gotowania makaronu, brązowy boczek z cebulą w dużej patelni na średnim ogniu, aż boczek jest prawie chrupiące, o 10 protokół; odcedzić nadmiar tłuszczu, i wymieszać z pieczarkami i sosem pomidorowym. Doprowadzić sos do wrzenia. Ugotowane spaghetti wrzucić do garnka, wymieszać z sosem i podawać.