Spaghetti z anchois i bułką tartą (Spaghetti con Acciughe e Mollica)

Spaghetti z anchois i bułką tartą (Spaghetti con Acciughe e Mollica)
Spaghetti z anchois i bułką tartą (Spaghetti con Acciughe e Mollica) to bezmleczne i pescatariańskie przystawka. Ten przepis służy 8 i kosztuje 57 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 378 kalorii, 9g białka, oraz 15 g tłuszczu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 50 minut. Jeśli masz bułkę tartą, Sol pakowane anchois, pietruszka z płaskim liściem, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 64%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Spaghetti z bułką tartą i anchois, Spaghetti z anchois, oliwkami i bułką tostową, oraz Spaghetti z czosnkowymi tostami i anchois dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Jeśli używasz sardeli pakowanych w sól, spłucz je pod zimną wodą. Palcami otwórz je wzdłuż pleców i podnieś kręgosłup, aby uzyskać 2 filety. Filety opłukać ponownie, aby usunąć drobne kości; osuszyć na papierowych ręcznikach. Jeśli używasz filetów anchois w oliwie z oliwek, wyciągnij ze słoika lub puszki, pozostawiając olej (nie ma potrzeby płukania filetów zapakowanych w olej). Drobno posiekać 6 filetów; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Starty Parmezan, Do PodaniaStarty Parmezan, Do Podania
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
Dodatkowe Pestki Słonecznika (opcjonalnie)Dodatkowe Pestki Słonecznika (opcjonalnie)
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Oliwki Pokrojone Na ćwiartkiOliwki Pokrojone Na ćwiartki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
2
Pozostałe 6 filetów pokroić na 4 lub 5 sztuk Każdy; odstawić na bok.
3
W 8-qt. pot, przynieś 5 qts. dobrze osolona woda do wrzenia na dużym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatkowe Pestki Słonecznika (opcjonalnie)Dodatkowe Pestki Słonecznika (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce
4
Dodać makaron i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż do miękkości kęsa, o 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
5
W międzyczasie, umieścić oliwę z oliwek, czosnek, drobno posiekane anchois, i chiles w głębokim 12-in. patelnia (z co najmniej 2-w. boki) lub szeroki garnek i gotować na małym ogniu, mieszając, aż sardele rozpuścić. Wymieszać natkę pietruszki i pozostałe anchois; wyłączyć ogień.
Składniki, których będziesz potrzebować
Starty Parmezan, Do PodaniaStarty Parmezan, Do Podania
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
1 Szklanka Posiekanego Czosnku1 Szklanka Posiekanego Czosnku
1 Butelka (11-1/2 Uncji) Sosu Słodko-kwaśnego, Podzielona1 Butelka (11-1/2 Uncji) Sosu Słodko-kwaśnego, Podzielona
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Do 1 1/2 Szklanki Fasoli Smażonej, Dokładnie Podgrzanej, Dodać Trochę Bulionu Z Kurczaka Lub Wody, Aby Uzyskać Gładką Konsystencję Nadającą Się Do Smarowania1 Do 1 1/2 Szklanki Fasoli Smażonej, Dokładnie Podgrzanej, Dodać Trochę Bulionu Z Kurczaka Lub Wody, Aby Uzyskać Gładką Konsystencję Nadającą Się Do Smarowania
1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce
6
Gdy makaron jest prawie gotowy, odstawić 1 szklankę wody do gotowania, następnie odsączyć makaron i przenieść na patelnię z sosem anchois. Wrzucić szybko, aż wszystkie pasma są dobrze pokryte.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos RybnySos Rybny
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
Dodatkowe Pestki Słonecznika (opcjonalnie)Dodatkowe Pestki Słonecznika (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Do 1 1/2 Szklanki Fasoli Smażonej, Dokładnie Podgrzanej, Dodać Trochę Bulionu Z Kurczaka Lub Wody, Aby Uzyskać Gładką Konsystencję Nadającą Się Do Smarowania1 Do 1 1/2 Szklanki Fasoli Smażonej, Dokładnie Podgrzanej, Dodać Trochę Bulionu Z Kurczaka Lub Wody, Aby Uzyskać Gładką Konsystencję Nadającą Się Do Smarowania
7
Dodaj trochę wody do gotowania, jeśli makaron wydaje się suchy. Odstawić 2 łyżki. bułkę tartą, następnie dodać resztę do makaronu i ponownie wrzucić.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smakuświeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smaku
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
Dodatkowe Pestki Słonecznika (opcjonalnie)Dodatkowe Pestki Słonecznika (opcjonalnie)
8
Makaron podzielić na 8 ciepłych miseczek i posypać każdą porcję odrobiną zarezerwowanej bułki tartej.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smakuświeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smaku
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Takie Jak Superwilgotna Czekolada Betty Crocker, Pieczona Zgodnie Z Instrukcją Na OpakowaniuTakie Jak Superwilgotna Czekolada Betty Crocker, Pieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
9
Podawać natychmiast.
TrudnośćTwardy
Gotowe W50 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia20
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn