Spaghetti Squash z czerwonym sosem

Spaghetti Squash z czerwonym sosem
Need a bezglutenowe i pierwotne danie główne? Spaghetti Squash z czerwonym sosem może być świetny przepis, aby spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 14g białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 247 kalorii. Na 2,04 zł za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Jeśli masz sos pomidorowy, przyprawy, oliwę z oliwek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 73%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Spaghetti Squash z sosem Pesto, Spaghetti Squash z sosem śmietanowym, oraz Spaghetti Squash Z Sosem Pomodoro.

Instrukcje

1
Dynie przeciąć na pół wzdłuż; wyrzucić nasiona.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nóż Do ObieraniaNóż Do Obierania
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
2
Miejsce squash, wyciąć stronę w dół, na kuchence mikrofalowej bezpieczne płyty. Kuchenka mikrofalowa, odkryte, na wysokości przez 14-16 minut lub do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nóż Do ObieraniaNóż Do Obierania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Suszony Oregano, 1/3 Pełnej DłoniSuszony Oregano, 1/3 Pełnej Dłoni
3
Tymczasem, na dużej patelni, podsmażyć pomidory, grzyby, zielony pieprz, marchew, cebula, włoskie przyprawy i pieprz w oleju przez 6-8 minut lub aż warzywa będą miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Startego Sera Romano1 łyżeczka Startego Sera Romano
3/4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego3/4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego
1-1/2 łyżeczki Przygotowanego Chrzanu, Odsączonego1-1/2 łyżeczki Przygotowanego Chrzanu, Odsączonego
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
Smażona Cebula Z Serem CheddarSmażona Cebula Z Serem Cheddar
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
4
Dodać czosnek; gotować 1 minutę dłużej. Wymieszać z sosem pomidorowym; podgrzać.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Duża Słodka Cebula, Grubo Posiekana1 Duża Słodka Cebula, Grubo Posiekana
1 Butelka (11-1/2 Uncji) Sosu Słodko-kwaśnego, Podzielona1 Butelka (11-1/2 Uncji) Sosu Słodko-kwaśnego, Podzielona
5
Kiedy squash jest wystarczająco chłodny, aby obsłużyć, użyj widelca, aby oddzielić pasma.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nóż Do ObieraniaNóż Do Obierania
6
Squash umieścić na półmisku; top z sosem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nóż Do ObieraniaNóż Do Obierania
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
7
W razie potrzeby posypać serem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
TrudnośćTwardy
Gotowe W40 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia29
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn