Spaghetti Squash z czerwonym sosem
Need a bezglutenowe i pierwotne danie główne? Spaghetti Squash z czerwonym sosem może być świetny przepis, aby spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 14g białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 247 kalorii. Na 2,04 zł za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Jeśli masz sos pomidorowy, przyprawy, oliwę z oliwek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 73%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Spaghetti Squash z sosem Pesto, Spaghetti Squash z sosem śmietanowym, oraz Spaghetti Squash Z Sosem Pomodoro.
Instrukcje
Dynie przeciąć na pół wzdłuż; wyrzucić nasiona.
Miejsce squash, wyciąć stronę w dół, na kuchence mikrofalowej bezpieczne płyty. Kuchenka mikrofalowa, odkryte, na wysokości przez 14-16 minut lub do miękkości.
Tymczasem, na dużej patelni, podsmażyć pomidory, grzyby, zielony pieprz, marchew, cebula, włoskie przyprawy i pieprz w oleju przez 6-8 minut lub aż warzywa będą miękkie.
Dodać czosnek; gotować 1 minutę dłużej. Wymieszać z sosem pomidorowym; podgrzać.
Kiedy squash jest wystarczająco chłodny, aby obsłużyć, użyj widelca, aby oddzielić pasma.
Squash umieścić na półmisku; top z sosem.
W razie potrzeby posypać serem.