Spaghetti Squash Italiano
Spaghetti Squash Italiano może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i pierwotny przepis ma 364 kalorie, 21g białka, oraz 11g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.88 za porcję. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jeśli masz pod ręką grzyby, czosnek, oregano i kilka innych składników, możesz to zrobić. Z łyżeczką wynik 61%, to danie jest całkiem dobre. Podobne przepisy to Czyste Jedzenie Krewetek I Szparagów Spaghetti Squash Spaghetti, Spaghetti Squash, oraz Spaghetti Squash.
Instrukcje
Umyć squash; przeciąć na pół wzdłuż.
Usunąć i wyrzucić nasiona.
Umieść połówki squasha, Wyciąć Boki w dół, w 13 - x 9-x 2-calowym naczyniu do pieczenia pokrytym sprayem do gotowania.
Dodaj wodę do naczynia na Głębokość 1/2 cala.
Piec w 375 przez 40 minut lub aż squash będzie miękki; niech ostygnie lekko. Za pomocą widelca Usuń nitki podobne do spaghetti; Odrzuć muszle. Odstawić nici na bok i ogrzać.
Płaszcz dużą patelnię nonstick sprayem do gotowania; miejsce na średnim ogniu do gorąca.
Dodaj cebulę i czosnek; saute 2 protokół.
Dodaj cukinię i saute 2 protokół.
Dodać grzyby; saute 2 dodatkowe minuty.
Wyjąć warzywa z patelni i odstawić.
Patelnia płaszcz z gotowania sprayu; dodać indyka. Gotować na średnim ogniu, aż indyk będzie rumiany, mieszając, aż się kruszy.
Dodać mieszankę warzywną, szynkę i kolejne 5 składników. Gotować na średnim ogniu, aż do całkowitego ogrzania.
Aby służyć, łyżka mieszanki indyka na spaghetti squash; posypać serem.