Spaghetti pełnoziarniste z cytryną, bazylią i łososiem
Need a bezmleczne i pescatariańskie danie główne? Spaghetti pełnoziarniste z cytryną, bazylią i łososiem może być doskonałym przepisem, aby spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 32G białka, 19g tłuszczu, oraz w sumie 460 kalorii. Na $3.59 za porcję, ten przepis okładki 34% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. 45 osób uznało ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Udaj się do sklepu i odbierz oliwę z oliwek, czosnek, skórkę z cytryny i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Ogólnie ten przepis zarabia znakomity spoonacular wynik 99%. Spróbuj Cytrynowa bazylia pełnoziarniste Spaghetti z warzywami wiosennymi, Makaron pełnoziarnisty z cytryną, bazylią i grillowanym łososiem, oraz Pełnoziarniste Spaghetti ze świeżą bazylią i dyni dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Doprowadzić duży garnek osolonej wody do wrzenia na dużym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
3
Dodać makaron i gotować do miękkości, ale nadal twarde do ukąszenia, mieszając od czasu do czasu, o 8 do 10 protokół.
Dodaj bazylia, kapary, Skórka z cytryny i sok z cytryny do mieszaniny spaghetti i wrzucić do połączenia. Ustaw 4 talerze do serwowania lub płytkie miski.