Spaghetti domowe z pracy
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na dania główne, więc spróbuj spaghetti z domu z pracy. Jedna porcja zawiera 638 kalorii, 21g białka, oraz 25 g tłuszczu. Na 1,72 zł za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. 39 osób uznało ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Mieszanka parmezanu, oliwy z oliwek, cukinii i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Jest dostarczany przez BBC Good Food. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 76%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Ron ' s Ultimate Spaghetti-po co zamawiać spaghetti w restauracji, gdy smakuje tak w domu, Spaghetti i klopsiki-smak domu, oraz Cukinia i Spaghetti cytrynowe z jedzenia: wegetariańska kuchnia domowa.
Instrukcje
Doprowadzić dużą patelnię osolonej wody do wrzenia(użyj wrzącej wody z czajnika, aby przyspieszyć).
Dodaj spaghetti i wróć do wrzenia, a następnie gotuj na wałku przez czas podany na opakowaniu, mieszając raz lub dwa razy. Zwykle trwa to 10-12 minut.
W międzyczasie boczek i cukinię pokroić na małe kawałki. Połowę pomidorów.
Rozgrzać olej na dużej, głębokiej patelni, dodać boczek i smażyć przez 5 minut, aż zacznie chrupać. Włożyć cukinię i pomidory i gotować przez kolejne 2-3 minuty, aż cukinie zaczną brązowieć na brzegach, a pomidory zaczną mięknąć.
Gdy makaron jest gotowany, łyżką kilka łyżek wody do gotowania warzyw, następnie odsączyć makaron i przechylić go do warzyw zbyt. Łyżka w pesto i wrzucić dobrze, aż wszystko jest równomiernie powlekane.
Podawać prosto z patelni, ze świeżo startym parmezanem.