Spaghetti Con Cozze e Pomodoro (małże i pomidory)

Spaghetti Con Cozze e Pomodoro (małże i pomidory)
Spaghetti Con Cozze E Pomodoro (małże i pomidory) wymaga z grubsza 50 minut od początku do końca. Ten przepis służy 6. Na 1,08 zł za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 462 kalorie, 15g białka, oraz 15 g tłuszczu. 6 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka masła, pomidorów, małży i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Niewiele osób naprawdę lubiło to śródziemnomorskie danie. Jest dostarczany przez Food.com. wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 75%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Cozze Al Pomodoro (nadziewane małże), Spaghetti z małżami (Spaghetti con le Cozze), oraz Schłodzone Małże - - - Cozze Fredde dla podobnych receptur.

Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Włoski można połączyć z Chianti, Trebbiano i Verdicchio. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Możesz spróbować Tenuta di Nozzole La Forra Chianti Classico Riserva. Recenzenci bardzo lubią to z 4.3 z 5 gwiazdek i cena około 34 dolarów za butelkę.
Tenuta di Nozzole La Forra Chianti Classico Riserva
Tenuta di Nozzole La Forra Chianti Classico Riserva
Rześkie, dojrzałe, czerwone jagody i wiśniowe aromaty są kształtowane przez żywą, świeżą kwasowość. W ustach smaki pokazują Klasyczne Sangiovese nuty ziemi, grzybów i skóry, z kręgosłupem mocnych, ale eleganckich tanin.Imponująca koncentracja i głębia, z aromatami i smakami jeżyn i czerwonej wiśni w pięknej kwasowości Chianti i eleganckiej strukturze taninowej.
TrudnośćŚredni
Gotowe W50 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia18
Magazyn