Spaghetti Carbonara z porami i pancettą

Spaghetti Carbonara z porem i pancettą może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 17g białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 375 kalorii. Na 1,38 zł za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Mieszanka soli, pietruszka z płaskim liściem, ząbki czosnku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby zużyć jajko można śledzić to danie główne z Ciasto czekoladowo-pomidorowe Rose Levy Beranbaum z tajemniczym Ganache jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to śródziemnomorskie danie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 47%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Makaron Carbonara z cytryną i porem, Makaron Carbonara z porami i suszonymi pomidorami, oraz Kolacja: makaron Carbonara z porami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Makaron ugotować zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu, pomijając sól i tłuszcz.
Odcedzić, rezerwując 1/4 szklanki płynu do gotowania.
Połącz ser, pieprz, sól, jajko i białko w małej misce, mieszając trzepaczką. Stopniowo dodawaj zarezerwowany 1/4 szklanki płynu do gotowania do mieszaniny jaj, stale mieszając trzepaczką.
Gotować pancetta w dużej patelni nonstick na średnim ogniu, aż ostry.
Zdjąć pancettę z patelni, zastrzegając kapanie na patelni; odstawić pancettę na bok.
Dodaj Por do kapieli na patelni, i smażyć 4 protokół.
Dodaj czosnek do patelni; smażyć przez 1 minutę.
Dodaj makaron, mieszanina sera, i pancetta do patelni; zmniejszyć ogień, i gotować 1 minutę, rzucając dobrze do herbu. Gotować 1 minutę.
Posypać natką pietruszki; podawać od razu.