Soy Miso Tuńczyk Sashimi Przepis
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur dania głównego, więc dać Soy Miso tuńczyk sashimi przepis spróbować. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 240 kalorii, 26g białka, oraz 14g tłuszczu każdy. Na 78 centów za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz sok z cytryny, oliwę z oliwek, pastę wasabi i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ten przepis z Food Republic ma 5 fanów. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 91%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Tuńczyk Sashimi, Pikantny Tuńczyk Sashimi, oraz Tuńczyk Sashimi " pizza dla podobnych receptur.
Instrukcje
W małej misce ubić oliwę z oliwek, sok z cytryny, miso, sos sojowy i wasabi.
Umieścić tuńczyka w wysokiej jednostronnej naczyniu do pieczenia.
Wlać mieszaninę oleju na tuńczyka i odstawić w temperaturze pokojowej na 10 do 15 minut.
Podawać jako przystawkę lub z sałatką na entre.
Polecane wino: Merlot, Pinot Noir, Wino Różane
Tunan w menu? Spróbuj sparować z Merlotem, Pinot Noir i różowym winem. Chociaż ryby są często łączone z białym winem, "mięsniejsze" ryby, takie jak tuńczyk, mogą absolutnie pasować do czerwonego wina. Różowe będzie również ładnie sparować, szczególnie jeśli twój tunan jest przygotowany ze składników lepiej pasujących do białego wina. Darioush Signature Merlot z 4.2 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 69 dolarów za butelkę.
![Darioush Signature Merlot]()
Darioush Signature Merlot
Umiarkowany sezon wegetacyjny 2008 przyniósł niewielkie ilości dojrzałego, wysoko skoncentrowanego Merlota. Powstałe wino oferuje profil gęstych, wyrazistych ciemnych owoców-czarnej maliny, wiśni i suszonych fig wspartych ciasnym rdzeniem ciemnego kakao, lukrecji i coli. Słodkie, soczyste taniny dodają teksturalnej złożoności, a piękne, długie wykończenie odsłania nuty rozmarynu, cynamonu i krakersa graham. Mieszanka: 90% Merlot, 5% Cabernet Sauvignon, 5% Cabernet Franc