Southwest Ranch Turcja Burgery

Southwest Ranch Turcja Burgery
Przepis Southwest Ranch Indyk hamburgery może zaspokoić swoje Amerykańskie pragnienie w około 25 minut. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 511 kalorii, 43g białka, oraz 26g tłuszczu każdy. Na 3,57 zł za porcję, ten przepis okładki 26% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz bułki z burgerami, opatrunek ranch, ser pepper jack i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to danie główne. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 62%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Southwest Turcja Hamburgery, Southwest Turcja Hamburgery, oraz Southwest Turcja Hamburgery.

Instrukcje

1
Grill gazowy lub węglowy. W dużej misce, wymieszać indyka, Ranch dressing i mieszanka przypraw taco. Kształt mieszaniny na 4 paszteciki, około 4 cali szerokości i 3/4 cala grubości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mieszanka Przypraw TacoMieszanka Przypraw Taco
Ranch DressingRanch Dressing
Cała TurcjaCała Turcja
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
Placki umieścić na grillu na średnim ogniu. Przykryć grill; gotować 13 do 15 minut, ostrożnie obracając raz, aż termometr mięsa włożony w środku pasztecików czyta co najmniej 74°. Top każdy burger z 1 plaster sera i miejsce bułki, ściąć boki w dół, na grillu; przykryć grill i gotować 1 do 2 minut lub aż ser topi się i bułki są lekko tosty.
Składniki, których będziesz potrzebować
SerSer
RolkaRolka
MięsoMięso
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Termometr KuchennyTermometr Kuchenny
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
3
Umieścić hamburgery na dnie bułki. Przykryć wierzch Koka.
Składniki, których będziesz potrzebować
RolkaRolka
TrudnośćNormalny
Gotowe W25 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia21
Magazyn