Southwest Meat Loaf

Southwest Meat Loaf
Need a dairy free main course? Southwest Meat Loaf może być doskonałym przepisem, aby spróbować. Jedna porcja zawiera 182 kalorie, 29g białka, oraz 3G tłuszczu. Na 2,26 zł za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. 1 osoba uznała ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Przynosi wam to moje przepisy. Jeśli masz kolendrę, salsę butelkowaną, białka jajek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać białka jaj można śledzić to danie główne z Budyń Bananowy jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 49%. Spróbuj Meat Loaf for a Mob, Mad About" Meat " Loaf, oraz Meat Loaf in a Mug dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 35
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Połącz pierwsze 11 składników. Podziel mieszankę mięsa na 2 porcje i uformuj każdą porcję w bochenek (6 x 3 cale).
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
3
Umieść bochenki w naczyniu do pieczenia o wymiarach 13 x 9 cali pokrytym sprayem do gotowania; wlej 1/2 szklanki salsy na każdy Bochenek.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szczypta Płatków Mieszanych Warzyw, Lub Do Smaku1 Szczypta Płatków Mieszanych Warzyw, Lub Do Smaku
Zęby PrzyrodzeniaZęby Przyrodzenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®
4
Piec w temperaturze 350 przez 1 godzinę lub aż termometr zarejestruje 16
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
5
Odstawić na 10 minut.
6
Każdy Bochenek pokroić na 8 plastrów.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia13
Magazyn