Southwest Fondue Z Wołowiną
Southwest Fondue z wołowiną może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Ten przepis sprawia, że 15 porcji z 313 kalorii, 22g białka, oraz 21 g tłuszczu każdy. Na 1,78 zł za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka deli american cheese, dippers: kostki chleba, pepper-jack pasteryzowanego produktu serowego i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 36%. Ten wynik nie jest taki super. Spróbuj Fondue Z Serem Południowo-Zachodnim Chile, Fondue wołowe z sosami, oraz Southwest Beef Pie dla podobnych receptur.
Instrukcje
Brązowy mielonej wołowiny na patelni na średnim ogniu, często mieszając, 8 do 10 minut lub aż mięso kruszy się i nie jest już różowy; odcedzić.
Połącz produkt z serem pepper-Jack, amerykańskim serem i mlekiem w dużej misce bezpiecznej w kuchence mikrofalowej. Kuchenka mikrofalowa w wysokiej 8 minut lub aż ser topi się, mieszając co 2 minuty. Wymieszaj mieloną wołowinę, pomidory i kolendrę.
Dekorować, w razie potrzeby.
Podawać z pożądanymi łyżkami.
Uwaga: Tylko do celów testowych użyliśmy Velveeta Pepper Jack do pasteryzowanego przygotowanego produktu serowego.