Southern Brunch Soufflé ze szczypiorkiem
Southern Brunch Soufflé ze szczypiorkiem to bezglutenowe danie główne. Jedna porcja zawiera 227 kalorii, 18g białka, oraz 7G tłuszczu. Na 1,63 zł za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka białek, pieprzu, twarogu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni południowej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 44%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Suflet serowy z szalotkami i szczypiorkiem, Southern Veggie Brunch Zapiekanka, oraz Suflet z kukurydzy i boczku dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wytnij kawałek folii wystarczająco długo, aby zmieścić się wokół 2-quart sufl danie, pozwalając na 1-calowy nakładania; fold folii wzdłuż na trzecie. Lekko pokryć jedną stronę folii i dno naczynia sprayem do gotowania. Owiń folię na zewnątrz naczynia, powleczoną stroną przeciw naczyniu, pozwalając jej rozciągnąć 4 cale nad obręczą, tworząc kołnierz; zabezpieczyć sznurkiem lub taśmą maskującą.
Usunąć osłonki z kiełbasy. Gotować kiełbasę w dużym rondlu na średnim ogniu, aż rumiane, mieszając do kruszonki.
Kiełbasę odcedzić w durszlaku i osuszyć ręcznikami papierowymi. Wycierać kapiące kiełbasy z patelni papierowym ręcznikiem.
Doprowadzić bulion do wrzenia na patelni i stopniowo mieszać w kaszy. Przykryć, zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu 5 minut, mieszając od czasu do czasu.
Zdjąć z ognia; dodać kiełbasę, musztardę, sól, pieprz i ser, mieszając, aż ser się rozpuści.
Umieścić substytut jajka w dużej misce. Stopniowo dodawać gorącą mieszaninę bulionu do substytutu jajka, stale mieszając trzepaczką do drutu. Szczypiorek wymieszać, odstawić na bok.
Ubij białka i śmietanę z kamienia nazębnego z dużą prędkością miksera, aż uformują się sztywne szczyty. Delikatnie wymieszać jedną czwartą mieszaniny białka jaja do mieszaniny bulionu. Delikatnie złożyć w pozostałej mieszaninie białka jaja.
Wlać mieszaninę do przygotowanego Suflera.
Piec w temperaturze 400 przez 10 minut. Zmniejszyć temperaturę piekarnika do 375, i piec dodatkowe 55 minut lub aż nadmuchane i złoty. Ostrożnie zdjąć kołnierz foliowy i podawać natychmiast.