Sour Cream Apple Pie Deluxe
Przepis Sour Cream Apple Pie Deluxe jest gotowy w mniej więcej 1 godzinę i 20 minut i zdecydowanie jest super Wegetariańskie opcja dla miłośników amerykańskiej żywności. Ten przepis służy 8 i kosztuje 70 centów za porcję. Ten deser ma 297 kalorii, 4G białka, oraz 19g tłuszczu na porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz pod ręką jabłka, zmielony cynamon, mąkę i kilka innych składników, możesz to zrobić. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką ocena 15%, to danie nie jest tak niesamowite. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Sour Cream Apple Pie Deluxe, Szarlotka Smażone Ciasto Lodowe, oraz Jabłko Dynia Kwaśna Śmietana Ciasto Kawowe Z Glazurą Jabłkowym.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 425 stopni F (220 stopni C). Naciśnij ciasto skorupa do I do boków 9 calowy talerz ciasto.
W średniej misce wymieszać 3/4 szklanki cukru, 2 łyżki mąki i sól.
Wymieszać z kwaśną śmietaną, jajkiem i wanilią, aż będzie gładka.
Dodać jabłka i wymieszać do okrycia. Zeskrobać mieszaninę do skorupy ciasta.
Piec przez 15 minut w nagrzanym piekarniku, następnie zmniejszyć ogień do 350 stopni F (175 stopni C) i kontynuować pieczenie przez 30 minut więcej.
Podczas pieczenia ciasta przygotuj polewę w średniej misce. Wymieszać 1/3 szklanki mąki, 1/3 szklanki cukru i cynamon.
Pokroić w maśle, aż mieszanina przypomina drobne okruchy.
Po upływie 30 minut czasu pieczenia przykryj wierzch ciasta polewą okruchową i kontynuuj pieczenie przez 15 minut lub do momentu, gdy polewa będzie lekko rumiana, a jabłka zmiękną. Pozostawić ciasto do ostygnięcia, a następnie przechowywać w lodówce aż schłodzone przed podaniem.