Soufflé z dynią zimową i zielenią
Soufflé winter Squash i zieleni może być tylko przystawka szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, pierwotny i wegetariański przepis ma 162 kalorie, 7G białka, oraz 4G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 6. Na 84 grosze za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. To będzie hit w Twoim Zima wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Udaj się do sklepu i odbierz sól, jajko, ser fontina i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 69%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Soufflé Squasha Zimowego, Souffle Bake Winter Squash, oraz Soufflé Z Dynią Zimową Z Pieczonym Czosnkiem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Dynię przeciąć na pół wzdłuż; wyrzucić nasiona i błonę.
Umieść połówki squasha, ściąć boki w dół, na blasze do pieczenia; piec w 375 przez 45 minut lub do miękkości. Super. Skórki z dyni. Miąższ zacieru. Odstawić 2 szklanki miąższu, zachowując pozostałą miąższ do innego użycia.
Połącz 2 szklanki pulpy do squasha, mleko i następne 4 składniki (mleko przez białko jaja) w robocie kuchennym; proces do uzyskania gładkiej konsystencji.
Wlać do 1-litrowego Suflera pokrytego sprayem do gotowania.
Umieść danie sufl w 9-calowej kwadratowej patelni do pieczenia; dodaj gorącą wodę do patelni na głębokość 1 cala.
Piec w 375 przez 40 minut lub do puffy i ustawić.
Podczas pieczenia squash, doprowadzić 2 ćwiartki wody i 1/2 łyżeczka soli do wrzenia w 8-quart stockpot lub holenderski piekarnik.
Dodaj szwajcarski chard; przykryć i gotować 8 protokół.
Dobrze odcedzić; wymieszać z masłem.