Sosny Stek Z Polędwicy

Sosny Stek Z Polędwicy
Sosny stek z polędwicy to bezglutenowe i bezmleczne danie główne. Ten przepis służy 4. Na 2,17 zł za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 209 kalorii, 26g białka, oraz 7G tłuszczu. Jest idealny do valentin day. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i odebrać czosnek w proszku, stek z polędwicy, musztarda dijon, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby użyć czerwonego octu winnego, można śledzić to danie główne z Ciasto Wiśniowo-Jagodowe jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 57%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Grillowany stek z polędwicy z letnim Ragoutem warzywnym i frytkami Stekowymi, Grillowane hamburgery z polędwicy z sosem Stekowym domowej roboty, oraz Saucy Pan Steak dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Podgrzej brojlery.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
BrojlerBrojler
2
Połączyć pierwsze 3 składniki w małej misce; posypać stek.
Składniki, których będziesz potrzebować
StekStek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
3
Umieść stek na stojaku brojlerów pokrytym natryskiem do gotowania. Dusić przez 6 minut z każdej strony lub do pożądanego stopnia doneness.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
StekStek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
BrojlerBrojler
4
Odstawić na 5 minut.
5
Gdy stek stoi, rozgrzać oliwę z oliwek w małym rondlu na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
StekStek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
6
Dodaj czosnek i gotuj przez 30 sekund, stale mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzosnekCzosnek
7
Dodać bulion i pozostałe składniki. Doprowadzić do wrzenia; zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu przez 5 minut lub do zgęstnienia, mieszając trzepaczką.
Składniki, których będziesz potrzebować
BulionBulion
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
8
Stek pokroić po przekątnej na cienkie plastry i podawać z sosem.
Składniki, których będziesz potrzebować
SOSSOS
StekStek

Polecane wino: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir

Merlot, Cabernet Sauvignon i Pinot Noir są doskonałym wyborem do steków. W końcu wołowina i czerwone wino to klasyczne połączenie. Ogólnie rzecz biorąc, szczuplejsze steki dobrze komponują się z lekkimi lub średnimi czerwonymi, takimi jak pinot noir lub merlot, podczas gdy grubsze steki poradzą sobie z odważną czerwienią, taką jak cabernet sauvingnon. Jednym winem, którego możesz spróbować, Jest Wild & Wilder Ekshibicjonista Merlot. Ma 4,3 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 19 dolarów.
Dziki I Dziki Ekshibicjonista Merlot
Dziki I Dziki Ekshibicjonista Merlot
Ekshibicjonista jest pełen bogatych śliwek i damson owoców na nosie. Zastosowany dąb jest dyskretny na podniebieniu, w którym dominują bogate smaki czerwonych jagód, a jednocześnie prezentują subtelne, ziemiste niuanse. Wino jest eleganckie i jedwabiste z długim finiszem.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia19
Magazyn