Sos Żurawinowy Z Pestkami Pomarańczy I Kopru Włoskiego

Sos Żurawinowy Z Pestkami Pomarańczy I Kopru Włoskiego
Sos żurawinowy z pomarańczą i nasionami kopru włoskiego może być tylko przystawką, której szukasz. Ten bezglutenowy i wegański przepis służy 1 i kosztuje 5,67 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 1g tłuszczu, oraz w sumie 746 kalorii. To będzie hit w Twoim Święto Dziękczynienia wydarzenie. Ten przepis od Lottie i Doof ma 5 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz żurawinę, wodę, skórkę pomarańczową i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 83%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to Koper Włoski Sos Żurawinowy Pomarańczowy, Tapenada Z Nasion Pomarańczy I Kopru Włoskiego, oraz Piersi z kurczaka z dodatkiem pomarańczy-kopru włoskiego-oliwki.
TrudnośćŁatwy
Gotowe W10 m.
Porcje1
Ocena Zdrowia27
Magazyn