Sos Żurawinowy Jabłkowy Wolno Gotujący

Sos Żurawinowy Jabłkowy Wolno Gotujący
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisy przystawki, więc dać powolne kuchenka Jabłko sos żurawinowy spróbować. Na 66 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 123 kalorie, 0g białka, oraz 0g tłuszczu. Ten przepis służy 8. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka jabłek, brązowego cukru, skórki pomarańczowej i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Święto Dziękczynienia będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 8 godzin i 10 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 24%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Podobne przepisy to Jabłko Żurawina Powolna Kuchenka Herbata, Powolna Kuchenka Cranberry Apple Cider, oraz Slow Cooker Apple Cranberry Crisp.

Instrukcje

1
Spray 3-quart powolne kuchenka z gotowania sprayu. W wolnej kuchence wymieszać wszystkie składniki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/3 Szklanki Sosu Z Indyka, Podgrzanego1/3 Szklanki Sosu Z Indyka, Podgrzanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Masło Niesolone Do Natłuszczenia WkładkiMasło Niesolone Do Natłuszczenia Wkładki
2
Przykryć; gotować na wysokim ogniu 5 godzin (lub na niskim ogniu 8 godzin).
3
SOS pozostawić grube, w razie potrzeby, lub dobrze wymieszać, aby rozbić jabłka i żurawiny więcej.
Składniki, których będziesz potrzebować
(możesz Ich Nie Potrzebować, Jeśli Udało Ci Się Zdobyć Chleb żurawinowy Wymieniony Powyżej)(możesz Ich Nie Potrzebować, Jeśli Udało Ci Się Zdobyć Chleb żurawinowy Wymieniony Powyżej)
1 Funt Jasnego Chleba żytniego, Czerstwego, Pokrojonego W Kostkę1 Funt Jasnego Chleba żytniego, Czerstwego, Pokrojonego W Kostkę
Propozycja Podania: Podawać Z MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Makaronem
4
Podawać na ciepło.
TrudnośćEkspert
Gotowe W8 hrs, 10 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia2
Magazyn