Sos żurawinowy brandowany Julie
Julie Brandied sos żurawinowy może być tylko przystawka szukasz. Ten przepis służy 12. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 0g białka, 0g tłuszczu, oraz w sumie 126 kalorii. Na 48 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Mieszanka brandy, żurawiny, cukru i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, przyjazne dla fodmap i wegańskie dieta. Jest idealny do Święto Dziękczynienia. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik 9%, to danie jest bardzo złe (ale nadal można naprawić). Podobne przepisy to Brandowany Gulasz Żurawinowy Z Krótkim Żeberkiem, Bourbon żurawinowy pomarańczowy z branded cranberries, oraz Brandowany Sos Wiśniowy.
Instrukcje
Posortuj żurawinę i odrzuć wszystkie miękkie lub zepsute. Opłucz i osusz jagody.
Wymieszaj żurawinę, cukier, brandy i skórkę pomarańczową w 8-lub 9-calowym kwadratowym naczyniu do pieczenia.
Piec, odsłonięty, w piekarniku 325, aż jagody będą miękkie po przekłuciu i większość płynu odparuje, około 1 godziny, mieszając od czasu do czasu.
Podawać na ciepło lub chłodno.