Sos ze świeżych pomidorów, bazylii i czosnku na pasta z anielskich włosów
Świeże pomidory, bazylia, i sos czosnkowy na Anioł włosów makaron może być tylko danie główne szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 13g białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 400 kalorii. Na 98 centów za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Ten przepis jest lubiany przez 9 smakoszy i kucharzy. Mieszanka parmezanu, oliwy z oliwek, cukru i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 91%. Ten wynik jest spektakularny. Podobne przepisy to Angel-Hair makaron ze świeżym sosem pomidorowym, Świeży pomidorowy sos śmietankowy z anielskim makaronem, oraz Pomidorowo-Bazyliowy Pasta Do Włosów Angel.
Instrukcje
Przynieś duży garnek wody do wrzenia i przygotuj kąpiel z lodem.
Wytnij małe " x " Na spodzie każdego pomidora. W partiach, umieścić pomidory we wrzącej wodzie i blanszować je przez około 30 sekund do 1 minuty, lub aż skórki są łatwe do oderwania.
Usuń i natychmiast zanurz się w łaźni lodowej. Pomidory obierz i podziel poziomo na połowę. Wyciśnij nasiona, używając palców, aby uzyskać je wszystkie. Z grubsza posiekać obrane i zasiane pomidory. Odstawić. (Można również użyć całych obranych pomidorów z puszki. Wystarczy je osuszyć, zalać i z grubsza posiekać).
Rozgrzać dużą patelnię saute na średnim ogniu.
Dodać oliwę z oliwek i podgrzać. Gdy olej jest gorący, dodać cebulę i czosnek i saute przez 2 protokół.
Dodaj liście tymianku, gałązka oregano, i płatki chili i saute, aż czosnek zaczyna się złoty brąz.
Dodać pomidory i cukier i dobrze wymieszać. Obniżyć ogień i gotować powoli, aż mieszanina jest dość sucha, o 15 protokół.
Gotuj makaron angel hair we wrzącej, osolonej wodzie, aż do al dente.
Odcedzić makaron i dodać go do sosu.
Dodać parmezan i bazylia i wrzucić dobrze.
Umieść w dużej misce makaronu i udekoruj gałązkami parmezanu i bazylii.