Sos Z Zielonej Cebuli

Sos Z Zielonej Cebuli
Sos z zielonej cebuli może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 1G białka, 0g tłuszczu, oraz w sumie 30 kalorii. Na 80 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka oleju sałatkowego, wina, liści mięty i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i wegański dieta. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 58%, co jest całkiem dobre. Spróbuj Sos Z Zielonej Cebuli, Sałatka Makaronowa Z Sosem Z Zielonej Cebuli, oraz Grillowane ziemniaki z krabem-sos z zielonej cebuli dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Opłukać i przyciąć końce z zielonej cebuli; pokroić na 2-calowe kawałki (w tym wierzchołki). W robocie kuchennym lub blenderze, czysta cebula, ocet ryżowy, wino, musztarda, olej, pietruszka, mięta i bazylia, aż będzie gładka. Wymieszać z białym pieprzem do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Zielona CebulaZielona Cebula
Ocet RyżowyOcet Ryżowy
Biały PieprzBiały Pieprz
MusztardaMusztarda
Pietruszka-naćPietruszka-nać
CebulaCebula
BazyliaBazylia
MiętaMięta
WinoWino
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Robot KuchennyRobot Kuchenny
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
2
Zeskrobać do małej miski; w przypadku uzupełnienia do 1 dnia do przodu, przykryć i schłodzić.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia15
Magazyn