Sos Z Zielonego Pieprzu-Brandy
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na sos, więc spróbuj sosu z zielonego pieprzu-Brandy. Ten przepis służy 8. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i pierwotny przepis ma 219 kalorii, 10g białka, oraz 16G tłuszczu na porcję. Na 1,06 zł za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odebrać demiglace wołowiny, brandy, masło, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 17%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Stek z sosem Brandy i pieprzu, Steki zapiekane i sos z zielonego pieprzu z pieczonymi ziemniakami i zieloną fasolką, oraz Brandy Pieprz Miód Szynka Glazurowana dla podobnych receptur.
Instrukcje
W 1 1/2 - do 2-Quart patelni na średnim ogniu, stopić 1 łyżka masła; dodać 2 łyżki mielonej szalotki i mieszać często, aż kuleje, ale nie Brązowy, 2 do 3 protokół.
Dodaj 1/2 filiżanki brandy i 1 łyżkę octu sherry; zwiększyć ogień do średniej wysokości i gotować, często mieszając, aż płyn prawie odparuje, 5 do 6 minut.
Dodaj 2 szklanki cielęciny lub wołowiny demiglace( patrz UWAGI); zmniejszyć ogień i dusić, mieszając od czasu do czasu i odtłuszczanie off wszelkie pozostałości, które przychodzi na powierzchnię, przez 10 minut. Wymieszać 2 łyżki odsączonego zielonego pieprzu w solance i soli do smaku. Tuż przed podaniem, na małym ogniu, ubij jeszcze 2 łyżki masła; wlej do sosu.