Sos Z Twardego Cydru

Sos Z Twardego Cydru
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów na sos, więc dać twardy SOS Cydr spróbować. Jedna porcja zawiera 176 kalorii, 15g białka, oraz 9g tłuszczu. Ten przepis służy 8 i kosztuje 53 centów za porcję. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Udaj się do sklepu i odbierz cydr, bulion z kurczaka, kapiele z pieczonego indyka i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 10%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Spróbuj Crispin Cider-Przesiąknięte Boczkiem Bachory Z Karmelizowaną Cebulą Z Twardego Cydru, Cydr Sangria, oraz Babeczki Z Twardego Cydru dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Odcedzić kapiele do dużej miarki lub miski.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki W Kształcie Głowy PowietrznejCukierki W Kształcie Głowy Powietrznej
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
2
Odstawić na 5 minut, a następnie odcedzić i wyrzucić tłuszcz. (Alternatywnie, użyj separatora tłuszczu.)
3
Umieść pustą patelnię na 2 palnikach na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Nieprzyprawione Kostki Farszu Lub Suchy Chleb Pokrojony W KostkęNieprzyprawione Kostki Farszu Lub Suchy Chleb Pokrojony W Kostkę
4
Dodaj cydr i gotować przez 1 minutę, skrobanie się kawałki przyklejone do patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżki Plus 1-1/2 łyżeczki Syropu Klonowego2 łyżki Plus 1-1/2 łyżeczki Syropu Klonowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Nieprzyprawione Kostki Farszu Lub Suchy Chleb Pokrojony W KostkęNieprzyprawione Kostki Farszu Lub Suchy Chleb Pokrojony W Kostkę
5
Wlać do odtłuszczonych kapieli i dodać tyle bulionu, aby w sumie 4 szklanki. Masło rozpuścić w dużym rondlu na średnim ogniu. Gotować mąkę, ubijając, aż złoty, 4 do 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
12 Do 14 Uncji Dobrej Jakości Dżemu Jagodowego12 Do 14 Uncji Dobrej Jakości Dżemu Jagodowego
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, OpcjonalnieDodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
Dżem Jagodowy Dobrej JakościDżem Jagodowy Dobrej Jakości
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego
Masło, Plus 3 łyżki Roztopionego Masła Do PosmarowaniaMasło, Plus 3 łyżki Roztopionego Masła Do Posmarowania
6
Ubić mieszankę bulionu i doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu, aż zgęstnieje, 8 do 10 protokół. Doprawić 1/2 łyżeczki soli i 1/4 łyżeczki pieprzu. Szczep.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, OpcjonalnieDodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia3
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn