Sos Z Twardego Cydru
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów na sos, więc dać twardy SOS Cydr spróbować. Jedna porcja zawiera 176 kalorii, 15g białka, oraz 9g tłuszczu. Ten przepis służy 8 i kosztuje 53 centów za porcję. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Udaj się do sklepu i odbierz cydr, bulion z kurczaka, kapiele z pieczonego indyka i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 10%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Spróbuj Crispin Cider-Przesiąknięte Boczkiem Bachory Z Karmelizowaną Cebulą Z Twardego Cydru, Cydr Sangria, oraz Babeczki Z Twardego Cydru dla podobnych receptur.
Instrukcje
Odcedzić kapiele do dużej miarki lub miski.
Odstawić na 5 minut, a następnie odcedzić i wyrzucić tłuszcz. (Alternatywnie, użyj separatora tłuszczu.)
Umieść pustą patelnię na 2 palnikach na średnim ogniu.
Dodaj cydr i gotować przez 1 minutę, skrobanie się kawałki przyklejone do patelni.
Wlać do odtłuszczonych kapieli i dodać tyle bulionu, aby w sumie 4 szklanki. Masło rozpuścić w dużym rondlu na średnim ogniu. Gotować mąkę, ubijając, aż złoty, 4 do 5 protokół.
Ubić mieszankę bulionu i doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu, aż zgęstnieje, 8 do 10 protokół. Doprawić 1/2 łyżeczki soli i 1/4 łyżeczki pieprzu. Szczep.