Sos Z Sera Pleśniowego
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur hor d ' oeuvre, więc dać Blue Cheese Dressing spróbować. Ten bezglutenowy przepis służy 20 i kosztuje 8 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 33 kalorie, 0g białka, oraz 3G tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 2 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz pieprz, mieloną musztardę, ocet winny i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 5 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 8%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Spróbuj Simon and Seafort ' s Maytag Blue Cheese Dressing-mały może pokonać bogaty i kremowy sos z sera pleśniowego, Simon and Seafort Blue Cheese Dressing-sos z sera pleśniowego nie musi być kupowany w sklepie, możesz zrobić to w domu, we własnej kuchni i smakuje lepiej w domu, oraz Sos Z Sera Pleśniowego dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużej misce wymieszać razem czosnek, musztarda, cebula w proszku, Czarne i białe papryki.Wymieszać z octem, Worcestershire i tabasco. Następnie śmietana, majonez i maślanka. Delikatnie złożyć ser pleśniowy.
Udekorować natką pietruszki lub szczypiorkiem (opcjonalnie). Przechowywać w lodówce, objęte co najmniej 1 godzinę i do 10 dni przed użyciem.