Sos Z Czerwonego Wina

Sos Z Czerwonego Wina
Sos z czerwonego wina może być tylko napojem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 89 kalorii, 1G białka, oraz 5G tłuszczu. Ten przepis służy 5 i kosztuje 66 centów za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Mieszanka masła, wina, skrobi kukurydzianej i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 8%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Spróbuj Południowo-Zachodni Czerwony Sos Chile, Prosty sos do steków i szukanie ofert na wino, oraz Czerwone Wino Sos Bbq dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Podsmażyć cebulę na maśle w dużym rondlu na średnim ogniu 3 protokół, lub aż rumiane.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
CebulaCebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Dodać wino i gotować 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
WinoWino
3
Dodać bulion wołowy; doprowadzić do wrzenia i gotować 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bulion WołowyBulion Wołowy
4
Wymieszać razem 1/4 szklanki wody i skrobi kukurydzianej; dodać do mieszaniny bulionu, stale mieszając, 1 minutę lub aż mieszanina zgęstnieje.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skrobia KukurydzianaSkrobia Kukurydziana
BulionBulion
WodaWoda
5
Zdjąć z ognia i podawać na polędwicy.

Wyposażenie

TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje5
Ocena Zdrowia0
Rodzaje PotrawSos
Magazyn