Sos Z Czerwonego Wina
Sos z czerwonego wina może być tylko napojem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 89 kalorii, 1G białka, oraz 5G tłuszczu. Ten przepis służy 5 i kosztuje 66 centów za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Mieszanka masła, wina, skrobi kukurydzianej i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 8%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Spróbuj Południowo-Zachodni Czerwony Sos Chile, Prosty sos do steków i szukanie ofert na wino, oraz Czerwone Wino Sos Bbq dla podobnych receptur.
Instrukcje
Podsmażyć cebulę na maśle w dużym rondlu na średnim ogniu 3 protokół, lub aż rumiane.
Dodać wino i gotować 3 protokół.
Dodać bulion wołowy; doprowadzić do wrzenia i gotować 5 minut.
Wymieszać razem 1/4 szklanki wody i skrobi kukurydzianej; dodać do mieszaniny bulionu, stale mieszając, 1 minutę lub aż mieszanina zgęstnieje.
Zdjąć z ognia i podawać na polędwicy.