SOS Staromodny Podrobowo-Jajeczny
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na sos, więc spróbuj staromodnego sosu z podrobów. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 0g białka, 1g tłuszczu, oraz w sumie 19 kalorii. Ten przepis służy 30 i kosztuje 12 centów za porcję. Udaj się do sklepu i odbierz sherry, masło, ugotowane na twardo jajko i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 7%. Ta partytura jest do poprawy. Spróbuj Dad ' s Giblet Gravy, SOS Podrobowy, oraz SOS Podrobowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Masło rozpuścić w małym rondlu na średnim ogniu.
Dodaj cebulę, i smażyć 3 do 4 protokół lub do miękkości.
Dodaj czosnek; smażyć 1 minutę.
Dodaj mąkę i gotuj, ciągle mieszając, 2 minuty. Wymieszać bulion i kolejne 3 składniki i doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień do niskiej, i gotować na wolnym ogniu, mieszając od czasu do czasu, 10 do 15 minut lub aż podroby są dokładnie gotowane i sos jest zagęszczony. Przed podaniem wymieszać z sherry i jajkiem.
* 1/4 szklanki każdy drobno posiekane żołądki kurczaka i wątroby mogą być zastąpione.