Sos spaghetti do wolnowaru Jeanne

Sos spaghetti Jeanne's Slow Cooker może być właśnie tym bezglutenowym, bezmlecznym, paleolitycznym i pierwotnym przepisem, którego szukałeś. Ten przepis daje 12 porcji z 179 kaloriami , 15 g białka i 8 g tłuszczu każda. Za 1,59 USD za porcję ten przepis pokrywa 17% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z Allrecipes ma 9 fanów. Niewielu osobom ten sos naprawdę przypadł do gustu. Od przygotowania do podania, ten przepis zajmuje około 3 godzin i 40 minut . Mieszanka bazylii, pomidorów w puszce, kiełbasy z indyka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy, że ten przepis zasługuje na ocenę Spoonacular wynoszącą 64% . Ta ocena jest solidna. Podobne przepisy obejmują : Wieprzowinę z sosem Kahlua w wolnowarze z sosem ananasowo-słodkim chili , Świeży sos pomidorowy w wolnowarze oraz Polędwicę wieprzową w wolnowarze z sosem tymiankowo-jabłkowym i listkiem mięty .
Instrukcje
W wolnowarze wymieszaj rozgniecione pomidory, pokrojone w kostkę pomidory, koncentrat pomidorowy, sos pomidorowy i kiełbasę. Ustaw wolnowar na High.
Rozgrzej oliwę z oliwek w dużej, głębokiej patelni na średnim ogniu. Smaż cebulę, dynię, zieloną paprykę i czosnek w oliwie, aż cebula stanie się przezroczysta.
Przełóż warzywa do wolnowaru.
Umieść mieloną wołowinę i mielonego indyka w dużej, głębokiej patelni. Smaż na średnio-wysokim ogniu, aż będą równomiernie brązowe.
Odcedź, drobno pokrusz i przełóż do wolnowaru. Dopraw liśćmi laurowymi, pieprzem, bazylią, majerankiem, tymiankiem i oregano.
Przykryj i gotuj na wysokim ogniu przez 2 godziny.
Zdjąć pokrywkę i gotować jeszcze 1 godzinę.