Sos spaghetti do wolnowaru Jeanne

Sos spaghetti do wolnowaru Jeanne
Sos spaghetti Jeanne's Slow Cooker może być właśnie tym bezglutenowym, bezmlecznym, paleolitycznym i pierwotnym przepisem, którego szukałeś. Ten przepis daje 12 porcji z 179 kaloriami , 15 g białka i 8 g tłuszczu każda. Za 1,59 USD za porcję ten przepis pokrywa 17% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z Allrecipes ma 9 fanów. Niewielu osobom ten sos naprawdę przypadł do gustu. Od przygotowania do podania, ten przepis zajmuje około 3 godzin i 40 minut . Mieszanka bazylii, pomidorów w puszce, kiełbasy z indyka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy, że ten przepis zasługuje na ocenę Spoonacular wynoszącą 64% . Ta ocena jest solidna. Podobne przepisy obejmują : Wieprzowinę z sosem Kahlua w wolnowarze z sosem ananasowo-słodkim chili , Świeży sos pomidorowy w wolnowarze oraz Polędwicę wieprzową w wolnowarze z sosem tymiankowo-jabłkowym i listkiem mięty .

Instrukcje

1
W wolnowarze wymieszaj rozgniecione pomidory, pokrojone w kostkę pomidory, koncentrat pomidorowy, sos pomidorowy i kiełbasę. Ustaw wolnowar na High.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gałka Muszkatołowa, Mielona I Więcej, Do PrzyprawieniaGałka Muszkatołowa, Mielona I Więcej, Do Przyprawienia
Do Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na OpakowaniuDo Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
Cebula, Drobna Kostka (zostaw Do Dekoracji)Cebula, Drobna Kostka (zostaw Do Dekoracji)
KielbasaKielbasa
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Calaświeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Drobno Posiekanego Chili Jalapeno Z Nasionami2 łyżki Drobno Posiekanego Chili Jalapeno Z Nasionami
2
Rozgrzej oliwę z oliwek w dużej, głębokiej patelni na średnim ogniu. Smaż cebulę, dynię, zieloną paprykę i czosnek w oliwie, aż cebula stanie się przezroczysta.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Szklanki Pokrojonego W Kostkę Chleba Owsianego Z Poprzedniego Dnia3 Szklanki Pokrojonego W Kostkę Chleba Owsianego Z Poprzedniego Dnia
2 Szklanki Przecieru Z Pomidorów W Puszce2 Szklanki Przecieru Z Pomidorów W Puszce
Różne Grzyby Leśne Lub Dowolne, Które Lubisz, Bez Nóżek I Pokrojone W PlasterkiRóżne Grzyby Leśne Lub Dowolne, Które Lubisz, Bez Nóżek I Pokrojone W Plasterki
3 Szklanki Pokrojonego W Kostkę Chleba żytniego Z Poprzedniego Dnia3 Szklanki Pokrojonego W Kostkę Chleba żytniego Z Poprzedniego Dnia
Nóż Do ObieraniaNóż Do Obierania
18 Tortilli Mącznych (8 Cali), Podgrzanych18 Tortilli Mącznych (8 Cali), Podgrzanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/3 Szklanki Pieczonej Czerwonej Papryki W Słoiku, Odsączonej I Pokrojonej W Plasterki1/3 Szklanki Pieczonej Czerwonej Papryki W Słoiku, Odsączonej I Pokrojonej W Plasterki
3
Przełóż warzywa do wolnowaru.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ocet Winny Biały Lub Do SmakuOcet Winny Biały Lub Do Smaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Drobno Posiekanego Chili Jalapeno Z Nasionami2 łyżki Drobno Posiekanego Chili Jalapeno Z Nasionami
4
Umieść mieloną wołowinę i mielonego indyka w dużej, głębokiej patelni. Smaż na średnio-wysokim ogniu, aż będą równomiernie brązowe.
Składniki, których będziesz potrzebować
Indyk MielonyIndyk Mielony
1 łyżeczka Nasion Kopru Włoskiego, 1/3 Dłoni1 łyżeczka Nasion Kopru Włoskiego, 1/3 Dłoni
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/3 Szklanki Pieczonej Czerwonej Papryki W Słoiku, Odsączonej I Pokrojonej W Plasterki1/3 Szklanki Pieczonej Czerwonej Papryki W Słoiku, Odsączonej I Pokrojonej W Plasterki
5
Odcedź, drobno pokrusz i przełóż do wolnowaru. Dopraw liśćmi laurowymi, pieprzem, bazylią, majerankiem, tymiankiem i oregano.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ziemniaki Rdzawe, Pokrojone Na 1-calowe KawałkiZiemniaki Rdzawe, Pokrojone Na 1-calowe Kawałki
Dla Dodatkowej PikantnościDla Dodatkowej Pikantności
MajeranekMajeranek
Do 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, OpcjonalnieDo 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, Opcjonalnie
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
2 Szklanki Ząbków Czosnku2 Szklanki Ząbków Czosnku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Drobno Posiekanego Chili Jalapeno Z Nasionami2 łyżki Drobno Posiekanego Chili Jalapeno Z Nasionami
6
Przykryj i gotuj na wysokim ogniu przez 2 godziny.
7
Zdjąć pokrywkę i gotować jeszcze 1 godzinę.
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs, 40 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia14
Magazyn