Sos spaghetti Bobbiego to bezglutenowy, bezmleczny, paleolityczny i pierwotny sos. Ten przepis jest dla 8 osób. Za 1,46 USD za porcję ten przepis pokrywa 14% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 262 kalorie , 14 g białka i 18 g tłuszczu . 1 osoba przygotowała ten przepis i zrobiłaby go ponownie. Mieszanka soli koszernej, oliwy z oliwek, koncentratu pomidorowego i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Jest dostarczany przez Allrecipes. Od przygotowania do podania, ten przepis zajmuje około 2 godzin i 40 minut . Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis otrzymuje ocenę Sponacular wynoszącą 46% , co jest dobrym wynikiem. Podobne przepisy to Best Spaghetti Sauce Ever , Garden Fresh Tomato Sauce & Spaghetti i Spaghetti With Bolognese Sauce .
Instrukcje
1
Rozgrzej oliwę z oliwek w dużym garnku. Smaż kiełbaski i mieloną wołowinę w gorącym oleju, aż kiełbaski będą ugotowane i nie będą już różowe w środku, 3 do 5 minut z każdej strony. Wymieszaj pieczarki, czerwoną paprykę, żółtą paprykę i cebulę z mieszanką mięsną; smaż i mieszaj, aż warzywa będą miękkie, 5 do 7 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryka żółta
Papaja (hawajska), Pokrojona W Drobną Kostkę
Linki Do Kiełbas
Pomidory Rzymskie, Bez Pestek I Pokrojone W Drobną Kostkę
Cytryny (1 Pokrojona W Bardzo Cienkie Plasterki, Druga W ćwiartki)
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
1/4 żółtej Cebuli, Pokrojonej W Drobną Kostkę, Około 1/4 Szklanki
1 Mały Ziemniak Przekrojony Wzdłuż Na Pół I Pokrojony W Cienkie Plasterki
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Olej Arachidowy, Z Pestek Winogron Lub Inny Olej Roślinny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Małe Pory Pokrojone Na Kawałki O Długości 1/2 Cala
2
Wyjmij kiełbaski z garnka i odłóż je na deskę do krojenia, aby lekko ostygły; pokrój je na kawałki wielkości kęsa i włóż z powrotem do garnka.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Mały Ziemniak Przekrojony Wzdłuż Na Pół I Pokrojony W Cienkie Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do Krojenia
2 Małe Pory Pokrojone Na Kawałki O Długości 1/2 Cala
3
Dodaj do garnka sos pomidorowy, pokrojone w kostkę pomidory z zielonymi papryczkami chili, koncentrat pomidorowy, ocet balsamiczny, oregano, bazylię, tymianek, sól koszerną, czarny pieprz i majeranek; zamieszaj. Zmniejsz ogień do małego i gotuj na wolnym ogniu, mieszając od czasu do czasu, przez 2 do 3 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżki Split Grama Bengalskiego (chana Dal)
Udziec Jagnięcy (wyjęty Z Lodówki I Pozostawiony W Temperaturze Pokojowej Na 1 Godzinę Przed Przygotowaniem)
Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)
Do Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
1 Duża Słodka Cebula, Grubo Posiekana
Rude Ziemniaki, Około 6 Uncji Każdy
Majeranek
4 średnie Czerwone Pomidory
Do 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, Opcjonalnie
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Małe Pory Pokrojone Na Kawałki O Długości 1/2 Cala