Sos Serowy Szwajcarski

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na sos, więc spróbuj szwajcarskiego sosu serowego. Ten przepis służy 20. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegetariański przepis ma 98 kalorii, 4G białka, oraz 7G tłuszczu na porcję. Na 31 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz skrobię kukurydzianą, ser szwajcarski, pół na pół i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 20 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 19%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Podobne przepisy to Pieczony ser szwajcarski Kurczak z makaronem jajecznym w kremowym sosie, Łatwy Kurczak Cordon Bleu Kabobs z sosem do zanurzania ser szwajcarski, oraz Strudle z dzikimi grzybami, Chardą Szwajcarską i kozim serem z sosem Bourbon Cider.
Instrukcje
Doprowadzić wermut i czosnek do wrzenia na dużej patelni na średnim ogniu; zmniejszyć ogień do średnio-niskie, i gotować 7 do 10 minut lub aż wermut zmniejsza się do 1 łyżka.
Ubić razem pół na pół i skrobię kukurydzianą.
Ubić sól, pieprz i pół na pół mieszaninę wermutu; doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu, stale ubijając. Gotować, ubijając stale, 1 minutę lub do momentu zagęszczenia mieszaniny.
Dodać ser; zmniejszyć ogień do niskiej, i gotować na wolnym ogniu, ubijając stale, 1 minutę lub aż ser topi się i sos jest gładka.
Zdjąć z ognia i użyć natychmiast.