SOS Redeye

SOS Redeye
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na sos, więc spróbuj sosu Redeye. Ten przepis służy 45. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 1g tłuszczu, oraz w sumie 19 kalorii. Na 8 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jeśli masz szałwię, bulion wołowy, szynkę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 7%. Ta partytura jest do poprawy. Spróbuj The Morning After Redeye Gravy, Klementyna - solony Indyk z sosem Redeye, oraz Stek z kurczaka smażony z sosem curry Redeye dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Roztopić masło w dużym rondlu na średnim ogniu; dodać boczek, i gotować, mieszając od czasu do czasu, 5 do 7 minut lub aż gotowe.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
BoczekBoczek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Dodać szynkę i następne 3 składniki; smażyć 3 do 4 minut lub aż cebula jest przezroczysta. Zmniejszyć ciepło do średnio-niskich.
Składniki, których będziesz potrzebować
CebulaCebula
SzynkaSzynka
3
Dodać mąkę. Gotować, stale mieszając, 3 do 5 minut lub do złotego koloru.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
4
Powoli ubijamy mleko i kolejne 2 składniki; doprowadzamy do wrzenia na dużym ogniu, od czasu do czasu mieszając. Zmniejsz ciepło do niskiego poziomu. Dusić, często mieszając, 14 do 18 minut lub aż zgęstnieje.
Składniki, których będziesz potrzebować
MlekoMleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
5
Zdjąć z ognia. Wymieszać ze szczypiorkiem i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
SzczypiorekSzczypiorek
PieprzPieprz
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje45
Ocena Zdrowia0
Magazyn