SOS Redeye
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na sos, więc spróbuj sosu Redeye. Ten przepis służy 45. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 1g tłuszczu, oraz w sumie 19 kalorii. Na 8 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jeśli masz szałwię, bulion wołowy, szynkę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 7%. Ta partytura jest do poprawy. Spróbuj The Morning After Redeye Gravy, Klementyna - solony Indyk z sosem Redeye, oraz Stek z kurczaka smażony z sosem curry Redeye dla podobnych receptur.
Instrukcje
Roztopić masło w dużym rondlu na średnim ogniu; dodać boczek, i gotować, mieszając od czasu do czasu, 5 do 7 minut lub aż gotowe.
Dodać szynkę i następne 3 składniki; smażyć 3 do 4 minut lub aż cebula jest przezroczysta. Zmniejszyć ciepło do średnio-niskich.
Dodać mąkę. Gotować, stale mieszając, 3 do 5 minut lub do złotego koloru.
Powoli ubijamy mleko i kolejne 2 składniki; doprowadzamy do wrzenia na dużym ogniu, od czasu do czasu mieszając. Zmniejsz ciepło do niskiego poziomu. Dusić, często mieszając, 14 do 18 minut lub aż zgęstnieje.
Zdjąć z ognia. Wymieszać ze szczypiorkiem i pieprzem.